PERSONEL ALIMI

Kızılay personel alımı için ilan yayınladı! 2022 müjdesi verildi

KPSS şartı aranmaksızın Kızılay tarafından çok sayıda personel alımı hedeflenmektedir. 2022 yılına girdikten sonra birçok kamu ve özel kurumdan personel alım ilanları sayesinde vatandaşlar başvurularını yapmaya başladı. Türk Kızılayı tarafından yayınlanan duyuruya göre, Ankara Kahramankazan’da çalışmak üzere yarı zamanlı Lojistik Uzman Yardımcısı istihdam edilecek. Başvuru şartları ve detayları merak edilmeye devam ediyor.

KPSS’siz Kızılay Personel Alımı Başvuru Tarihi

Kızılay, KPSS şartı aranmaksızın Lojistik Uzman Yardımcısı personel alımı yapacak. Resmi personel alım ilanına göre adayların başvurularını en geç 3 Mart 2022 saat 18:00’e kadar online olarak yapmaları gerekmektedir. İlgili duyuru kapsamında belirlenen özel ve genel şartları sağlayan tüm adayların başvuruda bulunabileceği belirtildi.

Kızılay İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kızılay personel alım ilanındaki şartları sağlayan adaylar, başvurularını Kızılay kariyer sayfası üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirebilirler. Başvuru adımları, açık pozisyonlar arasından ilgili pozisyon seçilerek “Görev Başvurusu” seçeneği seçilerek takip edilebilir.

Kızılay Personeli İşe Alım Başvuru Koşulları

Kızılay Lojistik Uzman Yardımcısı kadrosunda görevlendirilmek üzere personel alımını amaçlamaktadır. Ankara Kahramankazan lokasyonunda çalışacak kişiler part time çalışacaktır. Ayrıca üniversitelerin 3. veya 4. yılında okuyan kişiler arasında istihdam sağlanacaktır. Adayların ilana başvurabilmesi için birçok şartı sağlaması gerekiyor.

https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx

Başa dön tuşu