PERSONEL ALIMI

Katar Havayolları Personel Alımı Yayınladı! Şartları taşıyanlara müjde verildi

Yeni dönemle birlikte her sektörden yeni iş ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak bugün itibarıyla hayata geçirilen Qatar Airways personel alım duyurusu ile Türkiye'den Katar'a kabin memuru alımı yapılacağı duyuruldu. İşte Qatar Airways 2022 personel alımı duyurusunun detayları…

Birbiri ardına yayınlanan kamu-özel sektör personel alım ilanlarına Ocak 2022 itibariyle bugün itibariyle yayınlanan bir yurt dışı ilanı eklenmiştir. Kabin ekibi aradığını açıklayan Qatar Airways, yeni dönemde istihdam edilecek Türk personel aradığını duyurdu.

Qatar Airways tarafından yayınlanan reklam dakikalar içinde yüzlerce kez görüntülendi. Kabin memuru adayları, havayolunun ilgili duyurusu ile istihdam edilmek üzere ilan detaylarını incelemeye başladı. Peki, ilana kimler başvurabilir? Qatar Airways’de kaç kişi istihdam edilecek?

Qatar Airways Group Hakkında

Hikayemiz dört uçakla başladı. Bugün, bir araya gelen 12 farklı işletmede mükemmellik sunuyoruz. Hızla büyüdük, rekorlar kırdık ve başkalarının takip ettiği trendleri belirledik. Başarısızlık korkusuyla yavaşlamayız. Bunun yerine, daha önce hiç yapılmamış olanı başarmaya cesaret ediyoruz.

Bu nedenle, ister müşterilerimiz için benzersiz bir deneyim yaratıyor, ister perde arkasında yenilikler yapıyor olun, herkes gurur verici hikayemize katkıda bulunur. Muhteşem bir büyüme ve kararlılık hikayesi. Şimdi en iyi fikirlerinizi ve tutkunuzu hırsınızın sınır tanımayacağı bir yere getirmenin ve gerçek anlamda küresel bir topluluğun parçası olmanın tam zamanı.

Qatar Airways Kabin Görevlisi İlanı

Katar, yeni dönemde havayollarına alınacak Türk personel için kabin memuru duyurusu yaptı. Qatar Airways resmi internet sitesinde “Seyahatinize bizimle başlayın, ödüllü kabin ekibimize katılın!” duyurusunu yaptı. Açıklama ile başladı.

Dünyadaki havayolu şirketleri arasında Skytrax 5 yıldız derecelendirmesine sahip tek şirket olduğunu belirten Qatar Airways, yeni dönemde kabin memuru istihdam edileceğini duyurdu.

Qatar Airways Kabin Görevlisi İlan Başvurusu Gereksinimleri

Yeni gün itibarıyla Qatar Airways tarafından yayınlanan kabin memuru alım ilanına başvurmak isteyen adaylar için duyurunun genel şartları yayınlandı. Buna göre adayların ilgili ilan için taşıması gereken şartlar şu şekilde belirlendi:

En az lise veya dengi okuldan mezun
21 yaşından büyük olmak
İleri düzeyde İngilizce bilgisine sahip olmak
Katar Doha’ya taşınmanıza engel olabilecek bir durumun olmaması
Qatar Airways Kabin Memuru İlan Başvuru Detayları

Qatar Airways kabin memuru ilanıyla istihdam edilmek isteyen adaylar 28 Şubat’a kadar kabul edilecek. Aday başvuruları ilgili şirketin resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır.

https://careers.qatarairways.com/g

Başa dön tuşu