PERSONEL ALIMI

İŞKUR Havalimanı Metro Hattı İşçi Alımı İlanı Yayınlandı

Her gün onlarca personel alım ilanı yayınlayan Türkiye İş Kurumu, bugün itibariyle listesine bir personel alım ilanı daha ekledi. Türkiye İş Kurumu, belirlenen havalimanlarında görevlendirilmek üzere temizlik ve beden işçisi istihdam edileceğini duyurdu. İşte İŞKUR 2022 Havalimanı personel alım ilanı ile ilgili haberin detayları...

Milyonlarca kişinin çeşitli kurumlarda istihdamına aracılık eden Türkiye İş Kurumu, 2022 yılı personel alım ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. İŞKUR tarafından bugün yayınlanan yeni personel alım ilanında, fiziki işçi ve temizlikçi alımı yapılacağı bilgisi verildi. havaalanları, kamuoyuna duyurulur.

İŞKUR 2022 Havalimanı Personel Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu, yeni yılda iş sahibi olmak isteyen vatandaşlar için çok sayıda iş ilanı yayınlamaya devam etti ve iş ilanında, bugünden itibaren yayınlanan havalimanlarında temizlikçi ve fiziki işçi olarak çalışacak personele ihtiyaç olduğu belirtildi. . İŞKUR, personelin konuşlandırılacağı yerleri şu şekilde belirlemiştir:

  • İstanbul Halkalı – Temizlikçi, vücut işçisi

İŞKUR tarafından yayınlanan havalimanı personel kadrolarına başvuru yapmak isteyen adayların başvuru koşulları açıklandı. Buna göre, ilgili iş ilanları aracılığıyla işe alınmak isteyen adayların uyması gereken şartlar şu şekilde belirlendi:

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  2. İlgili pozisyon için belirlenen özel şartları yerine getirmek
  3. Affedilse bile büyük bir suça karışmamak
  4. İlgili pozisyon için görev tanımını engelleyecek devam eden bir sağlık sorununun olmaması.
  5. En az lise diploması
  6. İstanbul Halkalı’da 20 yaş üstü ve 40 yaş altı reklam için

İŞKUR 2022 Havalimanı Personel Başvuru İlanı Başvuru Detayları

İŞKUR tarafından yayınlanan havalimanı personel kadrolarına başvurmak isteyen adayların başvuruları İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden kabul edilmektedir. İş yeri ünvanı kısmına “havalimanı” yazıp ara butonuna basınız.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Başa dön tuşu