PERSONEL ALIMI

İŞKUR en az ilköğretim mezunu güvenlik alımı resmen başladı! 750 iş ilanı aktif

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kapsamında kamu ve özel sektör kuruluşlarında en az ilkokul mezunu olmak kaydıyla silahlı veya silahsız güvenlik görevlisi istihdam edilmektedir. Peki başvuru şartları nelerdir? İşte ilanların başvuru sayfası…

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Türkiye genelinde birçok kamu kurumu ve özel sektör firmasına en az ilkokul mezunu olmak kaydıyla güvenlik görevlisi istihdam etmektedir. Başvuru yapacak adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlar işletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda olup, genel olarak ortak başvuru şartları haberimizde yer almaktadır. İşte detaylar…

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

– Türk vatandaşı olmak,

– 18 yaşını tamamlamış olmak,

– Silahlı güvenlik görevlileri için 21 yaşını doldurmuş olmak,

– Güvenlik kimlik kartına sahip olmak,

– Kamu haklarından mahrum kalmamak,

– En az ilkokul mezunu olmak,

– Kamera sistemlerini izleme/kullanma konusunda deneyimli,

– Sağlık sorunu olmayan,

– Askerlik hizmetini tamamlamış veya en az iki yıl tecil ettirmiş olmak,

– Vardiyalı çalışma sisteminde çalışabilecek,

– İletişim becerileri gelişmiş, kendini ifade etme becerileri gelişmiş,

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İŞKUR’da yayınlanan toplam 450 güvenlik personeli alım ilanına başvurmak için BURAYI tıklayabilir ve açılan sayfada size uygun ilanları belirleyebilirsiniz.

İŞKUR’a nasıl kayıt olunur?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların, Kurum portalına üye olarak veya Kurum birimlerine bizzat başvurarak kayıt olmaları gerekmektedir. Başarılı eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan hakkında tam ve doğru bilgi önemlidir. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığıyla kayıt yaptıracakların kendilerine uygun bir işe yerleştirilebilmesi için kendileriyle ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları çok önemlidir. Bu nedenle lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde sisteme giriniz.

İŞKUR Kayıt Koşulları

İş arayanların Kurumumuza kayıt olabilmeleri için en az 14 yaşında olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Gerçek olmayan beyanlardan Kurum sorumlu tutulamaz.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048

Başa dön tuşu