PERSONEL ALIMI

İŞKUR duyurdu: Toyota personel alımı ilanlarını paylaştı

Türkiye İş Kurumu yeni dönem ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. Son olarak kurum tarafından yayınlanan Toyota duyurusu vatandaşlar tarafından sorgulandı. İşte 2022 İŞKUR Toyota duyurusu ile ilgili haberin detayları…

Hem kamu hem de özel sektör ilanlarıyla milyonlarca vatandaşın istihdamına aracılık eden Türkiye İş Kurumu, yeni dönem ilanlarını tüm hızıyla yayınlamaya devam ediyor. Ocak ayına girerek yeni bir dönemin başlamasıyla birlikte eksik kadronun tamamlanması için kurumlar adına duyuru yapan İŞKUR, son olarak otomotiv sektörüne yönelik yaptığı duyuruyla dikkatleri üzerine çekti. Toyota’nın yeni dönem personel duyurusunu yayınlayan İŞKUR, vatandaşların en çok merak ettiği kurumlar arasında yer aldı.

İŞKUR 2022 Toyota Personel Alımı Duyurusu

Milyonlarca işsiz vatandaşın sıklıkla takip ettiği İŞKUR ilanlarına bugün itibarıyla bir yenisi daha eklendi. Kurum, otomotiv sektöründe yıllardır hizmet veren Toyota’nın yeni dönem personel alım duyurusunu yayınladı. İŞKUR tarafından yayınlanan Toyota duyurusunda, elektrik bakım ustası pozisyonunda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu.

İŞKUR Toyota 2022 Personel Alımı İlan Başvuru Koşulları

İŞKUR tarafından açıklanan Toyota işletmesi elektrik bakım ustası ilanına başvurmak isteyen adayların sağlaması gereken şartlar açıklandı. Buna göre Toyota’nın ilgili pozisyonunda istihdam edilmek isteyen adayların şartları şu şekildedir:

En az meslek lisesi mezunu olmak
Eğitiminizi mekatronik veya elektrik bölümlerinden birinde almış olmak
Elektrik arızalarını izleme yeteneği
Elektrik projesini takip edebilecek
PLC ve Otomasyon sektörlerinde en az 3 yıl deneyime sahip
Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilecek,
Fabrika bakımı konusunda en az 2 yıl deneyime sahip,
İlgili pozisyon için geliştirilmiş programlar hakkında bilgi sahibi (HMI, Scada, Omron PLC, Mitsubishi, Siemens PLC, Kuka, Yaskawa, Servo)
Ülke içinde seyahat etmek için bir engelinizin olmaması
Orduyla bağlantısı yok
20 yaşından büyük ve 27 yaşından küçük olmak
Takım çalışmasına uyum sağlayabilmek.

İŞKUR Toyota 2022 Personel Alım İlanı Başvuru Detayları

Toyota’nın ilgili pozisyonunda İŞKUR aracılığıyla istihdam edilmek isteyen adayların başvuruları 15 Şubat’a kadar kurumun resmi internet sitesi üzerinden kabul edilecek. Not: Şartlar değişebilir… İŞKUR’da arama kısmına TOYOTA yazarak ilanlara ulaşabilirsiniz.

Başa dön tuşu