PERSONEL ALIMI

İş arayanlar dikkat! Kızılay personel alımı için çok sayıda kadro açtı

Türk Kızılayı personel alımına devam ediyor. Türkiye genelinde farklı pozisyonlar için işe alım ilanları yayınlandı. KPSS yok, sınav yok! Şartları sağlayan herkes başvurabilir.

Türk Kızılayı 2022 personel alım ilanları yayınlandı. Farklı pozisyonlarda istihdam edilecek personel Türkiye’nin farklı illerinde görevlendirilecektir. Adaylardan KPSS veya başka bir sınav şartı aranmaz.

KIZILAY HANGİ POZİSYONLARDA PERSONEL OLACAK?

Doktor, E-Öğrenme Ürün ve Sistemleri Uzmanı, Kurumsal Risk Yönetimi Koordinatörü, Stratejik Planlama ve Proje Yönetimi Koordinatörü, Stajyer, İl Şube Müdürü, İlçe Şube Yönetim Uzmanı, Bağış Yönetimi Uzmanı, Mali ve Destek Hizmetleri Uzmanı, Sosyal Güçlendirme Uzmanı ve Yoğun Bakım Hemşiresi pozisyonlar satın alınacaktır.

ADAYLARIN DİKKATİNE !

Adayların özgeçmişlerinde fotoğraf bulundurmaları, referanslar bölümüne profesyonel iş referansı eklemeleri ve Kariyer Bilgileri/Tercihler bölümündeki tüm soruları yanıtlamaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Etkili iletişim ve sunum becerilerine sahip, takım çalışmasına yatkın, çözüm ve sonuç odaklı, gelişime açık, erkek adaylar için askerliğe engel olmayan, seyahat engeli olmayan, sınıf sahibi olmak B ehliyetinin yanı sıra her pozisyon için özel gereksinimleri karşılamak.

KIZILAY’DA İNSAN KAYNAKLARI

İnsan Kaynakları Müdürlüğü tüm fonksiyonları ile; Penceresi dünyaya açık, geliştişmeyi ve kaliteyi destekleyen yenilikçi faaliyetler yürütür, tüm çalışanların mutlu olacağı bir ortam yaratır, çalışanlarına kurumsal aidiyet duygusu kazandırarak, çalışanlarının kişisel ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunur. Bu sayede çalışanlarını etkin bir kaynak olarak örgütlemeyi ve kuruma katma değer sağlamayı amaçlar.

BAŞVURULAR ONLINE YAPILMALIDIR

Kızılay personel alım ilanı başvuruları Kızılay kariyer web sitesi üzerinden online olarak yapılacaktır. Her pozisyon için son başvuru tarihi farklıdır. Adaylar, Kızılay kariyeri ile ilgili başvuracakları pozisyon için tüm şartları ve son başvuru tarihlerini görebilecekler.

https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx

Başa dön tuşu