PERSONEL ALIMI

İlkokul mezunu olanlara müjde! İŞKUR’da 65 bin 347 işçi alımı ilanı yayınlandı! Başvuru ekranı!…

İşçi ve işveren arasında köprü görevi gören ve insan kaynağı istihdamına katkısıyla bilinen İŞKUR, Türkiye genelinde çeşitli pozisyonlarda görevlendirilebilecek, en az ilkokul mezunu 65 bin 347 çalışan arıyor! Başvuru koşulları, açık kontenjanlar ve başvuru taraması...

İstihdamın korunması ve geliştirilmesinde önemli bir yere sahip olan İŞKUR, işverenler ile iş arayanlar arasında köprü görevi görmeye devam etmektedir. İŞKUR, Türkiye genelinde hem kamuda hem de özel sektörde farklı illerde, farklı pozisyonlarda iş olanakları sunmaktadır. Şubat 2022 itibarıyla farklı kadro ve illerde görevlendirilmek üzere en az ilkokul mezunu 65 bin 347 personel İŞKUR aracılığıyla aranıyor!

İŞKUR İŞLERİNE KİMLER BAŞVURABİLİR?

* Türk vatandaşı olmak

* 18 yaşından büyük olmak

* İş başvurusunda bulunmak amacıyla zimmete para geçirme, gasp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, ifaya fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılıktan hüküm giymemiş olmak eski hükümlüler dışındaki ilanlar,

* Özürlü/eski hükümlü işçi alımı ilanlarına başvurabilmek için İŞKUR’a özürlü/eski hükümlü olarak kayıt olmak.

* İŞKUR’da yayınlanan ilanlara, kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel koşulları sağlayan tüm adaylar başvurabilir.

İŞKUR 65 bin 347 PERSONEL ALIM DUYURUSUNA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İŞKUR’da yayınlanan kamu ve özel duyurulara başvurmak isteyen adaylar, İŞKUR internet şubesi üzerinden https://esube.iskur.gov.tr/ adresinden online olarak başvuru yapabilecekler. ALO 170 hattı üzerinden veya en yakın İŞKUR şubesine giderek de şahsen başvuru yapmak mümkündür. Her pozisyon için ilanlar için son tarih değişir. Adayların başvuru yaparken buna özellikle dikkat etmeleri gerekmektedir.

https://iskur.gov.tr/

Başa dön tuşu