PERSONEL ALIMI

İKEA personel alımı yapacak! Görev almak isteyene ilanlar verildi

Ikea’nın bir parçası olmak ve şirkette iş başvurusunda bulunmak isteyenler aşağıdaki gerekli bilgileri inceleyerek herhangi bir Ikea personel alım ilanına başvurabilirler. Aynı zamanda şirketin açık pozisyonlarını takip edebilirsiniz.

Ikea, 1943 yılında aslen İsveçli olan Ingvar Kamprad tarafından kuruldu. 210 bini aşkın çalışanı ile yıllık yaklaşık 50 milyon Euro ciro yapan şirket, 400’ü aşkın mağazasıyla 49 farklı ülkede 750 milyondan fazla kişiye hizmet veriyor. Hem dar alanların kullanışlılığını artırarak hem de farklı tarzları daha ferah mekanlara taşıyarak kalite ve incelikle tasarlanmış ev dekorasyon ürünleri başta olmak üzere tasarımları ile birçok kişinin kalbini kazanmıştır.

Her yeni tasarımın bir öncekinden daha kullanışlı olması için aralıksız olarak çalışmaya devam eden Ikea, bu tasarımlardan daha fazla kişinin yararlanabilmesi için ürünlerin daha düşük bütçeyle satışa sunulmasına da büyük önem veriyor. Geniş ürün yelpazesi ve farklı ihtiyaçlara ve farklı bütçelere çözüm sunabilmesi sayesinde 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanmayı başarmıştır.

Ikea İşe Alım ve İş İlanları

Ikea İş İlanları. Müşterilerine daha konforlu bir günlük yaşam sunmak için çalışan Ikea, her geçen gün bünyesine kattığı yeni personel ile daha fazla ihtiyaca cevap verebilmektedir. Tam zamanlı veya vardiyalı çalışma imkanı sunması açısından birçok kişinin iş ilanlarını yakından takip ettiği şirketlerden biridir.

Çoğunluk için daha iyi bir günlük yaşam yaratma vizyonuyla yola çıkan IKEA’nın iş fikri; binlerce iyi tasarlanmış ve işlevsel mobilya ve ev aksesuarını mümkün olan en düşük fiyatlarla mümkün olduğunca çok insan için sunmak.

Genellikle, nüfusun küçük bir kesimi için iyi tasarlanmış mobilyalar oluşturulur. Parası olanlar için… IKEA ise en başından beri yolunu farklı çizdi. Çoğunluğun yanında yer aldı. Bu, dünyanın her yerinden insanların ev dekorasyon ihtiyaçlarına cevap vermek anlamına geliyordu. Farklı ihtiyaçları, farklı zevkleri, farklı hayalleri ve tabii ki farklı cüzdanları olan insanlar… Evlerini güzelleştirmek ve günlük hayatlarını iyileştirmek isteyenler.

1943’te IKEA ve IKEA kavramı İsveç’te Ingvar Kamprad tarafından kuruldu. IngvarKampradElmtarydAgunnaryd; Kendi adının ilk harflerini, ardından diğer harflerini doğduğu çiftlik ve köyün adından aldı.

Franchise sistemi ile dünyada mağazalar açan IKEA, Maya Holding’in hissedarı olduğu MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.’nin bir parçası oldu. Mayıs 2005’te İstanbul Ümraniye’de ilk mağazasını açtı. Ardından Nisan 2006’da İzmir Bornova Mağazaları, Kasım 2007’de İstanbul Bayrampaşa, Kasım 2008’de Bursa ve Haziran 2011’de Ankara açıldı. 2014 yılında Bodrum ve 2016 yılında Adana’da açtığımız Sipariş ve Teslimat Noktalarımız ile daha geniş bir coğrafyada daha fazla kişiye ulaşma fırsatı. 2018 yılında İstanbul Kartal ve Antalya’da açtığımız mağazalarla IKEA Türkiye ailesini büyütmeye devam ediyoruz.

Nasıl Başvurulur?

Ikea’nın yayınladığı iş ilanlarına https://www.Ikea.com.tr/ resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Linke tıkladığınızda açılan sayfadan, “Hakkımızda” bölümünün alt başlıklarından biri olan “Ikea’da Kariyer” butonuna tıkladığınızda, bu işlemi yapabileceğiniz sayfalara yönlendirileceksiniz. uygulamak.

https://www.kariyer.net/firma-profil/ikea-turkiye-6680-31560

Başa dön tuşu