PERSONEL ALIMI

Gökçeada Belediyesi 3 Pozisyona 11 Devlet Personeli Alımı Yapacağını Açıkladı

Gökçeada Belediyesi ortaokul mezunu en az 11 kadrolu personel alımını açıkladı. Pozisyonlar arasında bir mimar, altı fiziksel işçi ve dört sürücü yer alıyor. İlgilenen adaylar 22 Mart 2023 tarihinden önce pozisyonlara başvurabilirler. Gökçeada Belediyesi'nde çalışmak, iş güvencesi, rekabetçi bir maaş ve yan haklar paketi ile canlı ve dinamik bir ortamda çalışma fırsatı sunar.

Gökçeada Belediyesi 3 Unvanda 11 Devlet Personeli Alımı Yapacağını Açıkladı

Gökçeada Belediyesi ortaokul mezunu en az 11 kadrolu personel alımını açıkladı. Duyuru, İŞKUR dış duyuruları resmi internet sitesinde yapıldı. Belediye, bir mimar, altı fiziksel işçi ve dört şoför dahil olmak üzere üç farklı pozisyonu doldurmayı düşünüyor.

İşe Alım Sürecinin Ayrıntıları

İlana göre, pozisyonlara başvurmak isteyen adaylar 22 Mart 2023 tarihine kadar başvurularını yapabilecekler. Başvuruların Cumhuriyet Mahallesi Hurma Sokak No:5 Gökçeada/Çanakkale adresine yapılması gerekiyor.

Mimar pozisyonu için adayın Mimarlık Lisans derecesine sahip olması ve MS Office programlarını, Autocad ve diğer bilgisayar destekli programları aktif olarak kullanabilmesi gerekmektedir. Ayrıca adayın Gökçeada’da ikamet ediyor olması gerekmektedir.

Fiziki işçi pozisyonu ile ilgilenen adayların en az ortaokul mezunu olması ve ayrıca Gökçeada ilçesinde ikamet ediyor olması gerekmektedir.

Sürücü pozisyonu için adayın en az ilkokul mezunu olması ve E sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekmektedir. Ayrıca adayın Gökçeada ilçesinde ikamet ediyor olması da gerekmektedir.

Gökçeada Belediyesi İçin Çalışmanın Faydaları

Gökçeada Belediyesi için çalışmanın birçok avantajı vardır. Birincisi, ilan edilen pozisyonlar kalıcı olduğu için belediye iş güvencesi sunuyor. Ek olarak, belediye rekabetçi bir maaş ve sosyal yardım paketi sunmaktadır.

Belediye için çalışmak aynı zamanda canlı ve dinamik bir ortamda çalışma fırsatı sunar. Belediye, büyümeyi ve gelişmeyi teşvik eden olumlu bir çalışma ortamı sağlamayı taahhüt eder.

Neden Gökçeada Belediyesi İçin Çalışalım?

Gökçeada Belediyesi’nde çalışmak, toplumlarında fark yaratmak isteyen bireyler için mükemmel bir fırsattır. Belediye, sakinlerine yüksek kaliteli hizmetler sunmaya kendini adamıştır ve belediye için çalışmak bu vizyona katkıda bulunmak için bir fırsat sunmaktadır.

Ek olarak, belediye için çalışmak, işlerine tutkuyla bağlı, farklı bireylerden oluşan bir grupla çalışma fırsatı sağlar. Belediye, çeşitliliğe ve kapsayıcılığa değer verir ve herkesi kucaklayan bir çalışma ortamı yaratmaya kararlıdır.

GÖKÇEADA BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI İLANI

Gökçeada Belediyesi ortaokul mezunu en az 11 kadrolu personel istihdam etmek istemektedir. Belediye, bir mimar, altı fiziksel işçi ve dört şoför dahil olmak üzere üç farklı pozisyonu doldurmayı düşünüyor. İlgilenen adaylar, 22 Mart 2023 tarihinden önce başvurularını yaparak pozisyonlara başvurabilirler. Gökçeada Belediyesi’nde çalışmak, iş güvencesi, rekabetçi bir maaş ve yan haklar paketi ve canlı ve dinamik bir ortamda çalışma fırsatı gibi çeşitli avantajlar sunar.

  1. https://media.iskur.gov.tr/67554/doc05988420230320124057.pdf

Başa dön tuşu