PERSONEL ALIMI

Ehliyet şartıyla Kızılay personel alacak! KPSS şartsız iş arayanlara müjde!…

Türk Kızılayı, KPSS dışından yüksek maaşlı personel istihdam eden kurumların başında gelmektedir. Kurum, web sitesinde duyurularını yayınlayarak, son zamanlarda memur alımına ilişkin duyurularında, araçların taşınması için personele ihtiyacı olduğunu ve bu personelden personel alacağını vurguladı. Kurum, pozisyona başvuran adayların koşullarını duyurmak için aşağıdaki listeyi yayınlamıştır.

KIZILAY, LİSANSLI ADAYLARDAN YÜKSEK MAAŞ PERSONEL ALIYOR

Duyuruya göre kurum, Bursa’dan personel alımı yapacak. Türk Kızılayı, Burs’ta çalışmak isteyenler için başvuru koşullarını açıkladı ve eğitim, ehliyet ve aday deneyimi için gerekli şartları açıkladı.

Başvuru şartları

En az ilköğretim mezunu, tercih edilen lise diploması, B, C sınıfı ve CE ehliyeti, SRC 2-4 ve psikoteknik belgeler, En az 2 yıl deneyim, trafik kurallarına her koşulda uyma becerisi, karayolları ile ilgili yasal mevzuat bilgisi ve Karayolları hakkında bilgi sahibi, etkin iletişime sahip, çözüm ve sonuçlara odaklı, ekip çalışmasına yatkın, zaman yönetimine yatkın, etkin iletişim, proaktiflik, paydaşların memnuniyeti ve gelişimine yatkın, vardiyalı çalışabilen, askerlik yapmış veya erkek adaylar kapsam dışıdır.

BAŞVURULAR 31 OCAK’TA SONA ERİYOR

Adaylar, 31 Ocak’a kadar sürecek başvurular için Kızılay sitesini kullanacak. Uygulama çevrimiçi yapılacaktır.

https://basvuru.kizilaykariyer.com/43WRWUSSA4GYW8LBWLRJA7L84S.JOB

Başa dön tuşu