PERSONEL ALIMI

Danone Personel Alımı İçin İlana Çıktı! 23 Kadroya Alım

Danone bünyesine dahil olmak ve şirkette iş başvurusunda bulunmak isteyenler aşağıdaki gerekli bilgileri inceleyerek Danone personel alım ilanlarından herhangi birine başvurabilirler. Aynı zamanda şirketin açık pozisyonlarını takip edebilirsiniz.

Danone, 1919 yılında Yahudi doktor İzak Karasu tarafından Barselona’da kuruldu. İlk üretimleri ünlü Osmanlı yoğurdu üzerinedir. Daha sonra oğlu Daniel, önce Fransa’da, ardından Amerika’da fabrikalar kurarak şirketin büyümesini sağladı.

İlerleyen yıllarda büyüyen firma bira, bisküvi ve bebek maması üreten firmaları bünyesine katarak bu sektörlerde kaliteli hizmet vermeye devam etmiştir. Danone, 110 bini aşkın personeliyle 2019 yılında 25,3 milyar Euro ciro elde etti.

Danone İş İlanları

Danone, çeşitli alanlarda hizmet veren bir firmadır. Bu nedenle çoğu dönemde açık pozisyonları vardır. Oldukça kurumsal olan şirkette personele verilen değer en üst düzeydedir. Danone, çalışanlarına işlerinde boş alan sağlayarak fark yaratma şansı sunuyor. Danone personeli hem ofis ortamında hem de üretim tesislerinde baskı ve zorlamalara maruz kalmadan rahat ve samimi bir ortamda çalışmalarına devam etmektedir.

Danone’de mesai saatleri fazla mesai gerektiren pozisyonlar dışında hafta içi 08:00-17:00 olarak belirlenmiştir. Personele sabah ve akşam işe gidiş geliş için servis hizmeti verilmektedir. Ayrıca yemekhanede öğle yemeği verilmektedir. Özel sağlık sigortası ve hayat sigortası gibi avantajlar da mevcuttur.

Nasıl Başvurulur?

Danone iş ilanlarını hem kendi web sitesinde hem de çeşitli kariyer sitelerinde paylaşmaktadır. Ayrıca kendi internet sitesinde yurt dışı ilanları ile birlikte ülkemizdeki açık pozisyonları da paylaşmaktadır. Ülkemizdeki Danone iş ilanlarına https://jobs.danone.com/ adresine gidip “Konuma Göre Ara” bölümüne Türkiye yazarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu bölümde farklı ülkelerin adlarını yazarak yabancı reklamları da arayabilirsiniz.

  1. https://www.kariyer.net/firma-profil/danone-1117-1271

Başa dön tuşu