PERSONEL ALIMI

Çeşitli Sektörlerde 65.000’den Fazla Açık İş İlanı

Türkiye’de Çeşitli Sektörlerde 65.000’den Fazla Açık İş İlanı

Türkiye İş Kurumu İŞKUR, şu anda 32 farklı sektörde 65.000’den fazla açık pozisyon için başvuru kabul ettiğini açıkladı. Bu açık pozisyonlar, ülkenin tüm illerinde mevcuttur ve çok çeşitli görev ve sorumlulukları kapsar.

İş Arayanlara Fırsat Sunan 32 Şube

İŞKUR, kaportacı, temizlikçi, satış danışmanı, gaz kaynakçısı, garson, makinist, özel güvenlik görevlisi, büro elemanı, muhasebeci, kargo taşımacılığı şoförü, turizm ve otelcilik uzmanı, paketleme işçisi olmak üzere 32 farklı branşta iş alımı açtı. , depo görevlileri, konfeksiyon işçileri, çağrı merkezi temsilcileri, forklift operatörleri, elektrikçiler, CNC torna operatörleri, kasiyerler, plastik enjeksiyon uzmanları, şefler, kalite kontrolörler, departman görevlileri, bulaşık makineleri, akaryakıt satıcıları, kamyon şoförleri, depo sevk görevlileri, nakliye görevlileri, aşçı yardımcıları , mekanik bakım tamircileri ve makine mühendisleri.

Başvuru Süreci ve Yöntemleri

Bu iş ilanlarından herhangi biriyle ilgilenen adaylar, başvuru sürecine İŞKUR e-şubesinden erişebilirler. Adayların İŞKUR’a bireysel olarak kayıt olmaları ve açık olan iş ilanlarını inceleyerek kendilerine en uygun olan pozisyona başvurmaları gerekmektedir. Ayrıca mevcut iş ilanlarına ait tüm iş ilanları verilen link üzerinden online olarak kolayca görüntülenebilir.

Sonuç olarak, halihazırda çeşitli sektörler için açık olan toplam 125.000’den fazla kota ile Türkiye’de iş arayanlar, İŞKUR’un kapsamlı işe alım kampanyası aracılığıyla hayallerindeki işi bulma fırsatı buluyor.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx

Başa dön tuşu