PERSONEL ALIMI

Bir iş ilanı da ÇAYKUR’dan! 24 İşçi Alımı Yapacak!

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü 24 Çay Uzmanı Alımı Yapacak

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, geçici istihdam için 24 çay uzmanı alımı planını açıkladı. İŞKUR’un resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, başvurularda ikamet şartı aranmayacağı belirtildi. Ancak işe alım için yaş sınırı 50’dir.

İşe alım süreci ülke çapında başvurular üzerinden gerçekleştirilecek olup, ilgili adaylar başvurularını 8 Mayıs 2023 tarihine kadar İŞKUR üzerinden online olarak, Hizmet Noktalarına şahsen veya Alo 170 hattını arayarak yapabileceklerdir.

Çay Uzmanı İşe Alımı İçin Gerekli Nitelikler

18 ile 50 yaş arasındaki adayların alımına açık olup, adayların Çay Ekspertizliği, Çay Tarımı veya İşletme Teknolojisi bölümlerinden önlisans derecesine sahip olmaları gerekmektedir. Alım yapılacak personel Rize, Trabzon ve Artvin illerinde istihdam edilecek.

Çay Uzmanlarının rolü, çay yapraklarının yetiştirilmesi, hasadı ve işlenmesinden sorumlu oldukları için çay endüstrisinde çok önemlidir. Çalışmaları, çay bitkilerinin büyümesini izlemeyi, zararlıları ve hastalıkları kontrol etmeyi ve üretilen çayın kalite standartlarını karşılamasını sağlamayı içerir.

Çay Uzmanı pozisyonu için gerekli nitelikleri taşıyan adayların mümkün olan en kısa sürede başvurmaları önerilir. Bu işe alım, çay tutkusu olan ve sektörde kariyer arayanlar için harika bir fırsat sunuyor.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx “iş yeri unvanı arama kısmına” çaykur yazarak ilanlara ulaşabilirsiniz.

Başa dön tuşu