PERSONEL ALIMI

BİM, A101 ve ŞOK personel alımı yapacak! Başvuracak adaylara müjde!…

Gıda ve perakende sektörünün en popüler süpermarket zincirleri arasında yer alan BİM, A101 ve ŞOK marketlerinde işe alım ilanları yoğun ilgi görüyor. Zincir marketlerde kariyer yapmak isteyen vatandaşlar başvuru yapmak istiyor. Türkiye’nin çeşitli il ve pazarlarında istihdam edilecek en az temel eğitime sahip adaylardan personel alınacaktır.

Sürekli olarak süpermarket zincirlerinde çalışmak isteyenler için yeni işe alım ilanları yayınlanmaktadır. ŞOK, A101 ve BİM gibi marketlerde normal işletmede genel işçi, perakendeci, satış danışmanı, antrepo görevlisi, şoförlü, forklift operatörü, market çalışanı, araç yükleme operatörü, eski muhasebeci, departman personeli ve kasiyer alımı devam etmektedir. BİM, ŞOK ve A101 marketlerindeki işe alım ilanlarına başvurun.

A101, BİM ve ŞOK Market personel seçim koşulları

Türkiye’nin en popüler A101, BİM ve ŞOK marketlerinde çalışmak isteyen adayların öncelikle İŞKUR’a kayıt yaptırmaları gerekmektedir. İŞKUR kaydı, size en yakın İŞKUR merkezlerindeki adresinize başvurarak yapılabilir. Ayrıca BİM, A101 ve ŞOK market işe alım ilanlarına İŞKUR resmi web sitesinde online kayıt açılarak başvuru yapılabilmektedir. Süpermarket zincirleri, İŞKUR’a kayıtlı olmayan adayların başvurularını kabul etmeyecektir.

2022 BİM, ŞOK ve A101 iş ilanları listesi

Vatandaşlar, Türkiye genelindeki BİM, ŞOK ve A101 marketlerindeki iş ilanlarına internet üzerinden ulaşabilmektedir. A101, BİM ve ŞOK marketlerinde nöbetçi kasiyer, kasiyer, satıcı ve kozmetik elemanı gibi pozisyonlarda çalışabilmek için transfer başvurusu yapılması gerekmektedir. İşe alım ilanlarına başvurmak için adayların T.C. Vatandaş olmak ve en az lise mezunu olmak önemlidir. Perakende market sektöründe ekip çalışmasına ve kariyere uyumlu olmak isteyen kişilerin başvuruları gerektiğinde onaylanır. İş temposuna ayak uydurabilen adayların BİM, A101 ve ŞOK marketleri için işe alım ilanlarına başvurmaları rica olunur.

a101 ilanları: https://www.kariyer.net/firma-profil/a101-yeni-magazacilik-a-s-42673-174505

Şok ilanları: https://www.kariyer.net/firma-profil/sok-marketler-4325-233357

Bim ilanları: https://www.kariyer.net/firma-profil/bim-birlesik-magazalar-a-s-1888-9746

Başa dön tuşu