PERSONEL ALIMI

Barsan Global personel alımı için 22 ilanı aktif etti

Barsan Global Lojistik’te çalışmak isteyen adaylara müjde! Barsan Global Lojistik ile ilişkisi olan ve şirkette bir pozisyona başvurmak isteyenler aşağıda gerekli bilgileri görebilir ve Barsan Global Lojistik’in herhangi bir iş ilanına başvurabilir. Aynı zamanda şirketin açık pozisyonlarını takip edebilirsiniz.

Barsan Global Lojistik personel alımı ve iş ilanları

Barsan Global Lojistik personel alımı 1982 yılında Kamil Barlın tarafından gümrük müşavirliği şirketi olarak İstanbul Karaköy’de kurulan Barsan, 38 ülkede 74 lojistik merkezi ile ABD’den Çin’e, Avrupa’dan Asya’ya kadar geniş bir coğrafyada entegre lojistik hizmetler sunan bir dünya markasıdır. 39 yıllık tecrübemiz ve entegre taşımacılık sistemlerimiz ile global şirketlere çözüm ortağı olarak dünyayı bir uçtan bir uca dolaşıyoruz. Bu yüzden “Dünya bizim elimizde” diyoruz.

Barsan Global Lojistik insan kaynakları

Çalışanlarımız için sağlıklı, güvenli, adil ve katılımcı bir çalışma ortamı yaratmak en önemli misyonumuzdur. İnsan ve işçi haklarına saygılı, ayrımcı olmayan ve adil bir çalışma ortamı yaratmayı esas alıyoruz. İşçi haklarına saygı, gizlilik, fırsat eşitliği, sağlık ve güvenlik ile ilgili yasalara saygı, insan kaynakları politikalarımızın temel taşlarıdır.

Çalışanlarımız için sağlıklı, güvenli, adil ve katılımcı bir çalışma ortamı yaratmak en önemli misyonumuzdur. Çalışmalarımızın temelinde insan haklarına ve çalışan haklarına saygılı, ayrımcı olmayan ve adil bir çalışma ortamı oluşturmak yatmaktadır.

Çalışan hakları, mahremiyet, fırsat eşitliği, sağlık ve iş güvenliği ile ilgili yasalara uyum İnsan Kaynakları politikamızın temel ilkeleridir. Ayrımcılık karşıtı insan kaynakları politikamız doğrultusunda tüm çalışanlarımızı etnik köken, dil, din, ırk, cinsiyet, uyruk ve medeni durum ayrımı yapmaksızın eşit kabul ederiz. “Zorla ve zorunlu olarak çocuk işçi çalıştırmamak” ilkemize uyuyor ve uyuyoruz.

İşe alım, ücretlendirme, kariyer fırsatı ve terfi uygulamalarında yasalara uygunluğun ötesinde, doğru işe doğru insan, adil bir çalışma ortamı yaratma ve herkese fırsat eşitliği sunma ilkelerini gözetiyoruz. Sektördeki en yalın ve en agresif premium sisteme sahibiz. Tüm çalışanlar, hangi başarının ödüllendirileceği konusunda iyi bilgilendirilir. Çalışanların ücretleri dahil tüm konularda şeffaflık vardır. Çalışan devir hızımız çok düşük.

Katılımın ve sağduyulu davranmanın gelişme için zorunlu olduğunu biliyoruz. Bu amaçla kurduğumuz iletişim kanalları aracılığıyla çalışanlarımızı karar alma süreçlerine katılmaya teşvik eder, Barsan Global Lojistik bünyesinde güvenlik kültürünün sürekli geliştirilmesi ve iş yapış şeklimizin vazgeçilmez bir parçası haline gelmesi için çalışırız.

KARİYER FIRSATLARI

Global bir şirket olma ayrıcalığımız sayesinde, deneyimli profesyonellerin yanı sıra işe yeni başlayanlara da dünyanın çeşitli stratejik noktalarında global bir iş deneyimi ve çok yönlü bir kariyer fırsatı sunuyoruz. Bölgede çalışan ekiplere finansmana erişim, IT & yazılım, insan kaynakları, marka yönetimi & PR, merkezi toptan satın alma avantajlarını sunuyoruz.

Yurtdışında Kariyer Olanakları

Küresel ölçekte hızla büyüyen bir lojistik şirketi olarak, sürekli olarak yeni bir ülkede veya yeni bir şehirde yeni ofisler açıyoruz. Barsan Global Lojistik kültürünü ve iş yapış şeklini aşılamak için yeni açılan ofislerimize Türkiye’de yetişmiş gençleri görevlendiriyoruz. Barsan Global Lojistik, özellikle yurtdışında iş deneyimi arayan genç yetenekler için farklı fırsatlar barındırıyor.

Çok Yönlü Kariyer

Rotasyon sistemi ile çalışanlarımız, lojistiğin farklı alanlarında deneyim kazanmakta ve tek tip operasyona bağlı kalmak yerine sektöre hakim olmalarını sağlayacak yetkinliklere sahip olmaktadır.

https://www.kariyer.net/firma-profil/barsan-global-lojistik-a-s-2132-12430

Başa dön tuşu