PERSONEL ALIMI

Ankara’da Yaşayanlara Yeni İş Kapısı! O Belediye Mühendis Alımı Yapacak!

Ankara Etimesgut Belediyesi’nde Mühendislere Yeni İş İmkanı

Ankara Etimesgut Belediyesi geçtiğimiz günlerde mühendis alımı için bir iş ilanı duyurdu. Belediye, 12 Mayıs 2023’e kadar başvuru yapılabilecek farklı mühendislik bölümlerinden adaylar arıyor. Makine mühendisliği veya raylı sistemler mühendisliği mezunuysanız, bu sizin için mükemmel bir fırsat olabilir.

Adaylar için Uygunluk Koşulları

Belediye, ilgili adayların işe uygun sayılabilmesi için karşılaması gereken belirli şartları belirlemiştir. Bu koşullar arasında 2022 KPSS sınavında belirli bir puana sahip olmak ve herhangi bir kamu kurum veya kuruluşundan disiplinsizlik veya manevi nedenlerle ihraç edilmemiş olmak yer alır. Ayrıca, adayların İngilizce YDS sınavından en az D seviyesinde puana veya eşdeğeri uluslararası geçerliliği olan bir belgeye sahip olması gerekmektedir.

Bu uygunluk koşullarını karşılıyorsanız ve pozisyona başvurmakla ilgileniyorsanız, bunu yapmanın iki yolu vardır. 30 Ağustos Mh. Şehit Hasan Öztürk Cad. No: 5 Etimesgut/Ankara. Alternatif olarak, başvurunuzu online olarak, gerekli tüm belgeleri ekleyerek ve başvuru tarihi içinde http://www.etimesgut.bel.tr adresine göndererek yapabilirsiniz .

Başvuru sırasında;

  • Sınava girmek isteyen adaylar, http://www.etimesgut.bel.tr adresi üzerinden elektronik ortamda indirilip, imzalanarak BAŞVURU FORMUNA aşağıdaki belgeleri ekleyeceklerdir.
  • Nüfus cüzdanı aslı veya Kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,
  • Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir),
  • Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir),
  • KPSS ve Yabancı Dil Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,Askerlikle ilişiği
  • olmadığına dair beyanı,
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,
  • 2 adet fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak),
  • İngilizce YDS sonuç belgesinin doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir belgenin aslı veya noter onaylı örneği, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir),

Belirtilen başvuru tarihlerinde elektronik ortamda veya posta yoluyla yapılan başvurularda fotokopisi gönderilen belgelerin aslının sınav tarihine kadar belediyemize ibraz edilmesi gerekmektedir. (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.)

Bu iş fırsatı, mühendislere Etimesgut Belediyesi bünyesinde çalışmak ve şehrin kalkınmasına katkıda bulunmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Bu nedenle, uygunluk koşullarını karşılıyorsanız ve ekibin bir parçası olmak istiyorsanız, son başvuru tarihinden önce başvurunuzu yaptığınızdan emin olun.

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ:

  1. Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için; Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 10/05/2023-12/05/2023 tarihleri arasında (mesai saatleri içinde) şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile (30 Ağustos Mh.Şehit Hasan Öztürk Cad. No: 5 Etimesgut /Ankara ) müracaatlarını yapabileceklerdir.
  2. Elektronik ortamda yapılan başvurulara istenilen belgeler eklenerek, başvuru tarihleri içerisinde Belediyemizin http://www.etimesgut.bel.tr internet sitesinden başvuru yapabileceklerdir.
  3. Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular, Belediyemizce değerlendirmeye alınmayacaktır.
  4. Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başa dön tuşu