PERSONEL ALIMI

Çiftlik Belediyesi Lisanslı Personel Alımını Duyurdu

Niğde ilinde bulunan Çiftlik Belediyesi geçtiğimiz günlerde ikamet şartı aranmaksızın ruhsatlı personel alımını duyurdu. Duyuru, kamu duyurusu resmi web sitesinde yapıldı ve ülkenin dört bir yanından adayları açık pozisyonlara başvurmaya davet etti. Belediye, Çiftlik Belediyesi’nde çalıştırılmak üzere bir adet mühendis arıyor. Başvuru süreci 5 Haziran’da başlayacak ve 7 Haziran 2023’te sona erecek.

<Mühendislerde Aranan Nitelikler>

İşe alım süreci oldukça rekabetçidir ve adayların pozisyon için değerlendirilmek üzere çeşitli gereksinimleri karşılaması gerekir. Duyuruda, seçilen adayın pozisyon için zorunlu olan B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerektiği belirtilmektedir. Ayrıca adayların 2022 KPSS sınavında KPSSP3 puan türünden en az 75 puan almış olmaları gerekmektedir. Aday ayrıca 657 sayılı Kanunun 40. maddesi ve 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen genel şartları da taşımalıdır. Son olarak, adayın İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olması gerekir.

Çiftlik Belediyesi, adayların başvurularını şahsen, posta yoluyla veya elektronik ortamda Kurum kapora yapabileceklerini belirtmiştir. Başvuruların yapılacağı adres Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:5 Çiftlik/NİĞDE’dir. Başvurular 5 Haziran – 7 Haziran 2023 tarihleri ​​arasında kabul edilecektir. Adaylar, eksik başvuruların veya son başvuru tarihinden sonra yapılan başvuruların pozisyon için değerlendirilmeyeceğini unutmamalıdır.

  • https://yerelyonetimler.csb.gov.tr/ciftlik-belediye-baskanligina-ilk-defa-atanmak-uzere-memur-alim-ilani-duyuru-439544

Çiftlik Belediyesi tarafından lisanslı personel alımı, mühendislik alanında kariyer arayan adaylar için heyecan verici fırsatlar getirdi. Pozisyon için katı gereksinimler, seçilen adayın iyi niteliklere sahip olmasını ve rolde başarılı olmak için gerekli becerilere sahip olmasını sağlar. Başvurular için son tarih yaklaşırken, adaylara başvurularını mümkün olduğunca erken sunmaları ve gereklilikleri ellerinden gelen en iyi şekilde karşılamaları tavsiye edilir.

Başa dön tuşu