KAMU PERSONEL ALIMI

Üsküdar Belediyesi 40’ı aşkın zabıta alımı yapacak! Lise mezunu ikamet şartsız

Üsküdar Belediyesi bünyesinde 9’uncu ve 12’nci kademe memur alımı başvuruları yayımlandı. İşte detaylar.
Üsküdar Belediyesi 2022 kadrolu zabıta alımı başvuruları kapsamında 50 kadro açıkladı. Bu yazımızda en az lise mezunlarının başvurabileceği zabıta alımı ile ilgili tüm detayları hazırladık. İşte zabıta olmanın şartları ve tüm detayları.

Zabıta memuru alımı mezuniyet-kontenjan koşulları

40 zabıta Memuru alımı 12. derece kadrolar için yapılacaktır. Herhangi bir ortaöğretim kurumundan (lise veya dengi okul) mezun olmak, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak gerekir. KPSSP94 puan türünden en az 60 puan

9. Derece kadrolara 1 Zabıta alınacaktır. Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir. KPSS P3 puan türünden en az 70 puan alınması gerekmektedir.

9’uncu derece kadrolara 4 zabıta alınacaktır. Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir. KPSS P3 puan türünden en az 70 puan alınması gerekmektedir.

9. derece kadrolara 2 zabıta alınacaktır. Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Mimarlık Bölümünden mezun olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir. KPSS P3 puan türünden en az 70 puan alınması gerekmektedir.

9. Derece kadrolara 1 Zabıta alınacaktır. Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İç Mimarlık Bölümünden mezun olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir. KPSS P3 puan türünden en az 70 puan alınması gerekmektedir.

9. Derece kadrolara 1 Zabıta alınacaktır. Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir. KPSS P3 puan türünden en az 70 puan alınması gerekmektedir.

9. Derece kadrolara 1 Zabıta alınacaktır. Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekir. KPSS P3 puan türünden en az 70 puan alınması gerekmektedir.

Zabıta alımı için genel başvuru koşulları

Adayların başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki genel şartları taşıması gerekmektedir.

TC vatandaş olmak,

Orduyla bağlantısı yok

Kamu haklarından mahrum kalmamak,

Görevini sürekli yapmasına engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal hastalığı bulunmamalıdır.

zabıta memuru alımı başvurusu için özel şartlar
Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle ihraç edilmemiş olmak,

Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak,

Sınav tarihinde 30 yaşından gün almamış olmak,

B Sınıfı ehliyetinizin olması gerekir.

Kadrolu memur alımı için son başvuru tarihleri

Üsküdar Belediyesi zabıta memuru alımına adayların boy ve kilo ölçümünden dolayı sadece şahsen başvurmaları gerekmektedir. Başvurular için duyurulan tarihler 28 Mart – 1 Nisan 2022 arasıdır. Başvurular için gerekli başvuru rehberi aşağıdadır:

Başa dön tuşu