KAMU PERSONEL ALIMI

Türkiye Belediyeler Birliği 2022 personel alımı başvurusu için kamuoyuna ilan açıkladı

Yeni yılın gelmesiyle birlikte eksik kadroyu kapatmak için açıklanan kurumlardan biri de kamu yararına hizmet eden Türkiye Belediyeler Birliği oldu. İşte Türkiye Belediyeler Birliği'nin 2022 personel ilanına ilişkin haberin detayları…

Her yıl olduğu gibi bu yılın başında da tam kadro ile hizmet vermek isteyen kurumlar yeni dönem duyurularını yayınlamaya başladılar. Ocak ayı başıyla birlikte peş peşe yayınlanan personel alım ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Türkiye Belediyeler Birliği yeni dönem personel alım duyurusunu yayınlayarak, çeşitli pozisyonlarda personel istihdam edileceğini duyurdu.

Türkiye Belediyeler Birliği 2022 Personel Alımı İlanı

Türkiye’de kamu yararına hizmet eden ve belediyelerin haklarını gözeten Türkiye Belediyeler Birliği, yeni dönem personel alım duyurusunu yayınladı. Kurum, yeni dönemde istihdam edilecek personelin görevlendirileceği kadroları belirledi

Türkiye Belediyeler Birliği 2022 Personel Alımı İlanı Başvuru Koşulları

Türkiye Belediyeler Birliği, yeni dönem kadrosuna dahil olmak isteyen adayların başvuru koşullarını yayınladı. Buna göre ilgili pozisyonlarda istihdam edilmek isteyen adayların taşıması gereken şartlar aşağıdaki gibidir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
kamu haklarından mahrum edilmemek
Uzman yardımcı personel için maluliyet raporuna sahip olmak
Mesleğin yürütülmesine engel olacak bir sağlık sorununun olmaması
18 yaşından büyük, 35 yaşından küçük olmak
Arşiv ve güvenlik soruşturmasından olumlu sonuçlar alınması
Affedilse dahi yüz kızartıcı bir suça karışmamak
İlgili pozisyon için belirlenen özel şartları yerine getirmek
Ekip çalışmasına katılabilme
Problem çözme odaklı çalışabilme

Türkiye Belediyeler Birliği 2022 Personel Alımı İlanı Başvuru Koşulları

Yeni dönem itibarıyla yayınlanan Türkiye Belediyeler Birliği bünyesinde istihdam edilmek isteyen adayların başvuruları 18 Şubat’a kadar kabul edilecek. Adayların başvurularını kurumun resmi internet sitesi üzerinden yapmaları gerekmektedir. Elektronik ortam dışında yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak ve geçersiz sayılacaktır.

Başa dön tuşu