KAMU PERSONEL ALIMI

Tübitak Bilgem Sınavsız Personel Alımı Yapacak! Adaylar İçin Müjde Verildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde özel hukuk kapsamına giren TÜBİTAK, yeni dönem personel alım duyurusunu yayınladı. TÜBİTAK, 2022 yılından itibaren sınavsız personel alımına başlayacağını duyurdu. İşte 2022 TÜBİTAK personel istihdamının detayları…

Yeni bir döneme girilmesiyle birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde bulunan ve özel hukuk hükümlerine sahip olan TÜBİTAK, eksik kadroyu açıklayan kurumlardan biri oldu. TÜBİTAK, 2022 personel alım duyurusunu yayınlayarak, personel alımının sınavsız yapılacağını duyurdu.

TÜBİTAK BİLGEM 2022 Personel Alımı Duyurusu

TÜBİTAK bünyesinde istihdam edilmek isteyen adaylar için 2022 BİLGEM personel alım ilanı yayınlandı. TÜBİTAK tarafından Bilgi ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi için yayınlanan duyuruda, araştırmacı olarak görevlendirilmek üzere 6 personelin istihdam edileceği duyuruldu.

TÜBİTAK BİLGEM 2022 Personel Alımı İlanı Başvuru Koşulları

BİLGEM kadrosuna TÜBİTAK tarafından sınavsız olarak istihdam edilecek 6 personel için ilan başvuru koşulları yayınlandı. Buna göre ilgili pozisyonda istihdam edilmek isteyen adayların taşıması gereken şartlar aşağıdaki gibidir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
Kamu haklarından mahrum kalmamak
Mesleğin yürütülmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak ve bu durumu sağlık raporu ile ispat edebilmek.
En az bir lisans derecesine sahip olmak
Mühendislik bölümlerinden birinden mezun olmak
Erkek adayların askerlik ile ilişkisi bulunmamak
Arşiv ve güvenlik soruşturmasından olumlu sonuçlar alınması
İlgili pozisyon için belirlenen özel şartları yerine getirmek
İngilizce yeterlik puanına sahip olmak (Lisans eğitimini yüzde 100 İngilizce olan bir bölümde tamamlayanlardan lisans eğitimini yurt dışında tamamlayanlardan yabancı dil yeterlik puanı aranmaz)
herhangi bir suça karışmamak

TÜBİTAK BİLGEM 2022 Personel Alımı İlanı Başvuru Detayları

TÜBİTAK BİLGEM kadrosunda araştırmacı olarak istihdam edilmek isteyen adayların ilan başvuruları bugün itibarıyla alınmaya başlandı. Başvuru süreci 4 Mart’a kadar devam edecek ve aday başvuruları ilgili kurumun resmi internet sitesi üzerinden yapılacak.

KILAVUZ

Başa dön tuşu