KAMU PERSONEL ALIMI

TSE 61 hizmetli, güvenlik ve mühendis alımı online başvuruları

TSE personel alımı yapacak! TSE bünyesinde görev almak isteyen adaylar haberimiz üzerinden gerekli iş başvuru bilgilerini alarak iş başvuru aşamasına ilgili birimler üzerinden geçiş sağlayabilirler. Türkiye iş kurumu üzerinden verilen ilan neticesinde TSE personel alımı yapacağını resmi olarak açıklamış olup TSE personel işçi alımı detayları haberimizde… İşte detaylar…

İş arayanlara umut veren ilanlara bir yenisi daha eklendi. Son dönemde birçok özel ve kamu kurum ve kuruluşu tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen personel alımına bir yenisi daha eklendi. Yeni duyuru ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) personel alımı yapacağını duyurdu.

Yayımlanan ilan kapsamında vatandaşlara, farklı pozisyonlara farklı kontenjanlarla personel alınacağı bilgisi verildi. Yeni ihale kapsamında toplam 61 vatandaşın istihdam edileceği açıklandı.

İş arayan ancak özel sektörde çalışmak istemeyen vatandaşlar, devlete yakın olan veya kamu adına çalışan kurum ve kuruluşlarda çalışmak için sürekli açık iş yeri aramaktadır. İşsizlik oranını azaltmak amacıyla kamu kurum ve kuruluşları personel, memur ve sözleşmeli personele yönelik iş ilanları yayınlamaya devam etmektedir. Özel sektörde çalışmayan ve kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek isteyen vatandaşlar bu duyuruları yakından takip etmektedir.

Son yayınlanan duyuru ile TSE tarafından personel alımına başlandığı bildirildi. TSE’nin yayınladığı iş ilanı kapsamında mühendis, teknisyen, memur, korucu ve güvenlik güçlerinin yanı sıra memur alımı da yapılacağı bildirildi. İlanla ilgili detaylı bilgiyi haberin devamında bulabilirsiniz…

Başvuru koşulları nelerdir?

Enstitü tarafından gerçekleştirilecek alımlarda adayların belirli şartları ve nitelikleri taşımasına özen gösterilmektedir. Bu şartları sağlayan kişilerin yapacağı alışverişlerde adaylarda aranan şartlar şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak,
  • kamu haklarından mahrum bırakılmaması,
  • Görevini yerine getirmesini engelleyecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak,
    Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alınabilmesi için,
  • Cezai mahkumiyeti olmaması,
  • 01.01.2022 tarihinde 35 yaşında olmamak,
  • https://www.tse.org.tr/Icerik/DuyuruDetay?DuyuruID=6271

Başa dön tuşu