KAMU PERSONEL ALIMI

Tarım ve Orman Bakanlığı orman muhafaza memuru alımı yapıyor

Tarım ve orman bakanlığı istihdam müjdesini verdi. ÖSYM üzerinden duyurulan ilana göre adaylar KPSS tercihleriyle orman muhafaza memuru kadrosuna atanabileceklerdir.

Tarım ve orman bakanlığı 16 Aralık tarihinde ÖSYM üzerinden verdiği ilan neticesinden fark kadrolarda 1200 personel alımı yapacağını ilan etmiştir. Bu kadrolardan birisde orman muhafaza memuru olarak ortaya çıkmaktadır.

Tarım ve orman bakanlığı bünyesinde orman muhafaza memuru olarak görev almak isteyen adaylar belirtilen genel şartları taşıması halinde ÖSYM resmi sitesi üzerinden tercih işlemlerini gerçekleştireceklerdir.

Bakanlık resmi internet sitesinde yayınladığı duyuru neticesinde 657 sayılı devlet memurları kanununun 4-b maddesi kapsamında istihdam edileceği belirtildi. Tarım ve orman bakanlığı 1200 adet sözleşmeli personel alımını taşra teşkilatlarında görevlendireceği ni belirtmiştir. alınacak kadrolar ise şöyledir;

Tarım ve orman bakanlığı 1200 personel alımı ilanını ÖSYM üzerinden alacak olup adayların 16 aralık 2022 ile 20 aralık 2022 tarihleri arasında işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular saat 23:59’a kadar sürecektir.

Genel şartlar

  • Türkiye vatandaşı olmak
  • KPSS’den puan almış olmak,
  • Kamu haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,
  • Herhangi kamusal bir suç işlememiş olmak,
  • Görevini yapmasına engel teşkil edebilecek bir durumun olmaması,
  • Tercih tarihlerinde işlemlerini bitirmek,

osym.gov.tr

Başa dön tuşu