KAMU PERSONEL ALIMI

SON DAKİKA: Sağlık Bakanlığı 85 Bin Personel Alımı Yeni Açıklama Geldi

Sağlık Bakanlığı tarafından 85 bin personel alımına ilişkin bir son dakika açıklaması daha geldi. Sağlık Bakanlığı’nın 85 bin personel açıklaması bekleniyor. Yüzbinlerce adayın büyük bir ilgiyle beklediği personel alımı için geri sayım sürerken Kamu365.com olarak süreci an be an takipçilerimiz ile paylaşıyoruz. Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımına ilişkin son dakika açıklaması yaptı. Sağlık Bakan Yardımcısı son durumu açıkladı.

YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Finans7’de yer alan habere göre; Sağlık Bakanlığı 85 bin personel, işçi ve tıbbi sekreter alımı için bir son dakika açıklaması geldi. Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir yaptığı son dakika açıklamasında 85 bin personel alımı hakkında şunları söyledi:

Bununla ilgili kılavuz hazırlanması, kadro ihdas çalışmaları devam ediyor. Sayın vekilim, yıl bitmeden ilana çıkmış olacak. Aksama biraz şeyle ilgili oldu, burada, malumunuz ÖSYM mevcut KPSS ’de vesaire bir sürece girdi, işte iptal edilen, yeni başlayan vesair olur, sonuçta bunların yerleştirmelerini, vesaireyi ÖSYM yapıyor. ÖSYM takviminde bir mevcut işte rutinde gidenden farklı bir durum çıkınca takvimde bir miktar aksama oldu ama biz şu anda takip ediyoruz. Bununla ilgili, Sayın Cumhurbaşkanımız bir açıklamada bulunmuştu “85 bin sağlık personeli” diye bunu da değişik branşlara dağıttık.”

İLAN GELİNCE KAÇIRMAK İSTEMİYORSAN…

İlan gelince kaçırmak istemiyorsanız, bildirimle haberdar olmak istiyorsanız kamu365.com takip etmeyi unutmayınız…

Not: Kadrolar değişebilir.

Başa dön tuşu