KAMU PERSONEL ALIMIPERSONEL ALIMI

Serka Personel Alımı İçin Son 2 Gün! İş Arayanlar Acele Edin!…

Kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek isteyen adaylara ilan veren SERKA, 3 gün sonra başvuru ekranlarını kapatıyor. Peki SERKA hangi pozisyonlar için alım yapacak? Başvuru şartları nelerdir? İşte SERKA 2022 personel alım ilanı ile ilgili haberin detayları…

Yeni dönemle birlikte kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek isteyen adayları sevindirecek duyurular hız kesmeden yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda bir kamuoyu duyurusunu yayınlayan SERKA, devletin kalkınma ajansı kadrosunda istihdam edilecek personel aradığını açıklamıştı. SERKA’nın yayınladığı ilana başvurmak isteyen adaylar için başvuru ekranları 2 gün daha açık olacak.

SERKA 2022 Kamu Personeli Alımı Duyurusu

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansı Başkanlığı’na bağlı SERKA, yeni dönem itibarıyla kamu personeli istihdam edileceğini duyurdu. SERKA’nın yayınladığı personel alım duyurusuna göre, kurumun yeni dönemde idari memur ve devlet personeli alımı yapacağı belirtildi.

SERKA 2022 Kamu Personeli Alımı İlan Başvuru Koşulları

Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan Serhat Kalkınma Ajansı, yeni dönemde devlet personeli ve idari personel alımı yapacağını duyurdu. SERKA, kadrosunda istihdam edilmek isteyen adayların sağlaması gereken şartları yayınladı. Buna göre ilgili illerde istihdam edilecek adayların başvuru şartları şu şekilde belirlendi:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
Affedilse dahi hiçbir suça karışmamak
kamu haklarından mahrum edilmemek
Arşiv ve güvenlik soruşturması olumlu geçti
İlgili pozisyonlar için belirlenen özel şartları yerine getirmek
İlgili pozisyonlar için KPSS puanının belirlenmesi (2020-2021 KPSS)

SERKA 2022 Kamu Personeli Alım İlanı Başvuru Detayları

SERKA’nın ilgili pozisyonlarında istihdam edilmek isteyen adayların başvuruları 8 Şubat’a kadar kabul edilecek. Aday başvuruları e-Devlet Kariyer Kapısı üzerinden yapılacak olup, şahsen veya diğer yollarla yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. SERKA’ya yapılan aday başvurularının sonuçları 11 Şubat’ta ilgili kurumun internet sitesi üzerinden duyurulacaktır.

Başa dön tuşu