GÜNDEMKAMU PERSONEL ALIMI

Sağlık Bakanlığı 10 bin sürekli işçi alımı ne zaman? Kpss şartsız, yönetmelik değişti!…

Sağlık Bakanlığı 10.000 kadrolu çalışanı ne zaman seçecek? Yönetmelik değişti. Sağlık Bakanlığı, boşlukları doldurmak için Mart ayında 10.000 kişinin işe alınacağını söyledi. Başvurular ne zaman yayınlanır? Başvuru koşulları nasıl olacak? Mart ayında başvurular hangi prosedürle yapılabilir?

Sağlık bakanlığı 10 bin işçi alımı ne zaman?

Sağlık bakanlığı 10 bin sürekli işçi alımı Mart ayında olduğu tahmin ediliyor? 2022’de Sağlık Bakanlığı yeni işler yaratmak için sürekli personel istihdam edecek. Güvenlik, bakım ve temizlik personelinin çeşitli alanlarından 10.000 kişinin istihdam edileceği bildiriliyor.

81 ilde en kısa sürede toplam 10.000 çalışan istihdam edilecektir. Mart ayında beklenen sürüm! Güncellenen tarihler haber kaynaklarımıza ulaştıkça haber kaynağımızda duyurulacaktır!. Açıklanan personel seçimi geldiğinde Sağlık Bakanlığı KPSS’yi koşulsuz kura ile seçecek. Bu dikkatle duyurulacak!

Sağlık Bakanlığı Resmi Gazetesinde Değişiklik

MADDE 1 29 Haziran 2009 tarih ve 2009/15188 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren geçici 9 uncu madde uyarınca, kamu kurum ve kuruluşlarına uygulanacak usul ve esaslar hakkında Yönetmelik’e aşağıdaki geçici 10 uncu madde eklenmiştir. .

MADDE 10 (1) Sağlık Bakanlığında 2022 yılında istihdam edilecek temizlik, güvenlik ve koruma hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri ile diğer hizmetlerde istihdam edilecek kişiler, doğrudan noter tarafından incelemesiz olarak belirlenebilir. Gerekli koşulları sağlayamayan ilk adayların değiştirilebilmesi için gerekli koşulları sağlayan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan değerlendirme.

MADDE 2 Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 Başkan, bu Yönetmelik hükümlerine uymak zorundadır.

Bildirim size hemen gösterilecektir. Mobil uygulamamızı indirerek hiçbir bildirimi kaçırmayın.

Başa dön tuşu