KAMU PERSONEL ALIMI

Özel Eğitim Komutanlığı Sürekli Personel Alımı Yapacak! İlkokul Mezunu

Özel Eğitim Komutanlığı tarafından İŞKUR’da yayınlanan duyuruda, en az ilkokul mezunu kadrolu personel alımı yapılacağı açıklandı. İŞKUR’un resmi internet sitesinde yayınlanan duyuruya göre Hatay İl Uluçınar Özel Eğitim Komutanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere en az ilkokul mezunu 1 Tesisat Mühendisi ve 1 Muhasebeci kadrolu personel olarak istihdam edilecek. Ayrıntılar burada.

Uluçınar Özel Eğitim Komutanlığı personel alımı başvuru

Adaylar başvurularını 14 Şubat 2022 tarihine kadar İŞKUR üzerinden online olarak yapacaklardır. Kura Çekilişi 21 Şubat 2022 tarihinde 12:00-13:00 saatleri arasında Piri Reis Askeri Kumarhanesinde yapılacaktır.

Tesisatçı adaylarında aranan nitelikler

En az ilkokul ve en çok önlisans mezunu olmak, 18-40 yaşları arasında olmak, alanında 5 yıl deneyimli olmak, Milli Eğitim Bakanlığı, Mesleki Yeterlilik Kurumu, yükseköğretim kurumlarında istihdam edilmiş olmak, yetkili meslek kuruluşları veya kamu kurum ve kuruluşlarıdır. ve çok tehlikeli işler için sıhhi tesisat belgesine sahip olmak ve Arsuz ilçesinde ikamet ediyor olmak.

Muhasebeci pozisyonu için başvuru şartları nelerdir?

İktisat, İşletme mezunu olmak, 18 – 30 yaşları arasında olmak, Alanında en az 2 yıl deneyim sahibi olmak, KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almak, BİMET sınavlarından birini bilmek ve Albatros muhasebe programları ve Arsuz’da ikamet ediyor olmak.

İlan sayfası tesisatçı

Muhasebeci alımı

Başa dön tuşu