KAMU PERSONEL ALIMIPERSONEL ALIMI

O üniversite KPSS 55 puanla personel alacak! En az lise mezunu…!

Sakarya Üniversitesi tarafından Resmi Gazete’de yayınlanan duyuruda, sınavsız en az 80 lise mezunu KPSS’den 55 puanla işe alınacağı duyuruldu. Resmi Gazete’de yayınlanan duyuruya göre, Sakarya Üniversitesi’nde farklı unvanlarda KPSS’den 55 puanla en az lise mezunu olmak üzere 80 personel istihdam edilecek.

Sakarya Üniversitesi personel alımı başvuru sürecinin detayları

Adayların başvurularını 2 Eylül 2022 tarihine kadar Sakarya Üniversitesi Esentepe Yerleşkesi Personel Daire Başkanlığı Kadrolu İşçi Şube Müdürlüğü 1 Kat Oda No:218’e şahsen yapmaları gerekmektedir. 11 Büro Görevlisi, 21 Temizlik Görevlisi, 5 Bahçıvan, 2 Şoför, 5 Tıbbi Sekreter, 30 Güvenlik Görevlisi, 1 İnşaat Mühendisi, 1 Mimar, 1 İnşaat Teknisyeni, 3 Teknisyen alınacaktır.

Büro personeli alımı için;

İlgili bölümlerden lisans mezunu olmak, 2020 KPSS sınavında KPSSP3 puan türünden en az 65 puan almış olmak, Erkek adaylar için askerlik ile ilgili olmamak, Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını aşmamış olmak, Rehberde yer alan diğer niteliklere sahip olmak.

Temizlik Personeli alımı için;

En az lise mezunu olmak, 2020 KPSS sınavında KPSSP94 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Hijyen belgesine sahip olmak, Erkek adaylar için askerlik yapmamak, 30 yaşını doldurmamış olmak son başvuru tarihi ve Rehberde yer alan diğer niteliklere sahip olmak.

Bahçıvan alımı için;

Liselerin ilgili bölümünden mezun olmak, alanında 1 yıl deneyim sahibi olmak, 2020 yılı KPSS sınavında KPSSP94 puan türünden en az 55 puan almak, hijyen belgesine sahip olmak, erkek adayların son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmaları.

Sürücü alımı için;

Önlisans mezunu olmak, 2020 KPSS sınavında KPSSP93 puan türünden en az 55 puan almak, Erkek adaylar için askerlik yapmamak, Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak, B sınıfı ehliyet sahibi olmak 1 personel için ve 1 personel için E Sınıfı. .

Tıbbi Sekreter alımı için;

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik ön lisans mezunu olmak, 2020 yılı KPSS sınavında KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almak, Erkek adaylar için askerlik ile ilgili olmamak, 30 yaşını doldurmuş olmak. Son başvuru tarihi.

Güvenlik Görevlisi işe almak için;

5188 sayılı kanunun 10 uncu maddesinde belirtilen şartları taşıması, Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olması, 13 personel için Lisans, 17 personel için Ön Lisans diplomasına sahip olmak, En az 55 puan almış olmak. 2020 KPSS sınavında ilgili puan türünden, Erkeklerde 170 cm, Kadınlarda 165 cm’den kısa olmamak, Vücut kitle indeksi 18 (dahil) ile 27 (dahil) arasında olmak, Silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak Süresi dolmamış, Erkek adaylar için askerlik yapmamış olmak.

İnşaat Mühendisi alımı için;

İnşaat Mühendisliği Lisans mezunu olmak, Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, 2020 KPSS sınavında KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almak, Alanında en az 5 yıl deneyime sahip olmamak, erkek adaylar için askerlik hizmeti ve diğer özel taşıma nitelikleri.

Mimar alımı için;

Mimarlık Lisans mezunu olmak, Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, 2020 KPSS sınavında KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almak, Alanında en az 5 yıl deneyime sahip olmamak, Erkek adaylar için askerlik ve diğer özel nitelikler Rehberde yer almaktadır.

İnşaat Teknikeri alımı için;

İnşaat Teknolojisi Ön Lisans Derecesine sahip olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşında olmamak, 2020 KPSS sınavında KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almak, Alanında en az 5 yıl deneyime sahip olmak, Askerlik yapmamak erkek adaylar için hizmet ve diğer özel taşıma nitelikleri.

Teknisyen alımı için;

Liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, 2020 yılı KPSS sınavında KPSSP94 puan türünden en az 55 puan almak, Erkek adaylar için askerlik yapmamak, Son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamış olmak, Alanında en az 5 yıl deneyime sahip olmak.

Kılavuz

Başa dön tuşu