KAMU PERSONEL ALIMIPERSONEL ALIMI

O kurum 69 kamu personeli alımı yapacak! İstihdam şartları belli oldu!…

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından İl Tarım Müdürlüklerine 69 kamu personelinin istihdam edileceği açıklandı. Ziraat memuru alımı başvuruları 24-28 Ocak 2022 tarihlerinde yapılacaktır.

Tarım ve Orman Bakanlığı 69 Kamu Personeli Alımı

Kamu işe alım iş ilanları hız kesmeden yayınlanmaya devam ediyor. Resmi Gazete’de yayınlanan duyuruya ve kamuoyuna duyuru sayfasından yapılan açıklamaya göre, tarım il müdürlüğüne kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Büro memuru alımı ve orman işçisi alımı yapılmaktadır. Başvurular 24-28 Ocak 2022 tarihleri ​​arasında yapılacaktır.

İlkokul, ortaokul, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvurabilir. Başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığıyla alınacaktır. Başvuracak olanlar İŞKUR iş ilanlarına girecek ve işe alınacak kurum adına Tarım yazım arama yöntemini kullanarak ilana ulaşacaktır.

Başvurmak isteyen adaylar için İl Tarım Müdürlüklerine alımları yapılacak olup, satın alınacak unvan 69 kişilik kontenjanda kadrolu aşçı ilan edilir.

Nasıl başvurulur? Hangi Tarihlerde

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alım ilanına başvurmak isteyen adayların başvuruları alınmaya başlandı. Başvurular en geç 28 Ocak 2022 tarihine kadar 4 gün içinde yapılacaktır.

Orman İşçisi İşe Alımı Şartları

En az ilkokul mezunu olmak.

Tam teşekküllü Resmi Sağlık Kuruluşlarından ağır ve tehlikeli işlerde çalışmalarını engelleyecek bir hastalığı bulunmadığına ve saha şartlarında seyahat engeli olmaksızın çalışabileceklerine dair sağlık raporu alabilmek, Başvuru süresinin ilk günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

Aşçı Personeli İşe Alım Koşulları

Yüzde 40 oranında maluliyet raporuna sahip olmak, Fiziksel engelin mutfakta çalışmasına ve yemek yapmasına engel olmayacak durumda olması, Aşçılık konusunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ustalık ve kalfalık belgesine sahip olmak, Yemekhanede çalışmasına engel olacak tat ve koku kaybı olmaması ve bunu belgelemesi, Bulaşıcı bir hastalık olmadığına dair belgelerle şef kadrosu alınacaktır.

Başa dön tuşu