KAMU PERSONEL ALIMI

MSB 2022 er alımı ilanı için başvuru devam ediyor! İlköğretim mezunu!…

2022 yılı 1. Dönem Sözleşmeli Personel Alımı için MSB Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları başlamıştır. Kimler Başvuru Yapabilir? Detaylar haberimizde… Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2022 1. Dönem Sözleşmeli Özel Personel Başvuruları Devam Ediyor.

MSB Sözleşmeli Er İşe Alım 2022

Milli Savunma Bakanlığı Personel İkmal Merkezi Daire Başkanlığı 2022/1 Dönem Sözleşmeli Özel İşe Alım Başvuru Rehberi Yayımlandı. Kimler Sözleşmeli Personel Olabilir? Sözleşmeli Er olmanın şartları nelerdir haberimizde bulabilirsiniz. Milli Savunma Bakanlığı Sözleşmeli Özel Personel Alımı Kimler Başvuru Yapabilir?
TC uyruklu ve erkek, en az İlköğretim mezunu olmak, Düzeltilmemiş Nüfus Kütüğüne göre 25 yaşını doldurmamış (01 Ocak 1997 tarihinden sonra doğanlar), Sözleşmeli Özel İşe Başvurabilir.

Nasıl Sözleşmeli Er Olunur?

En az ilkokul mezunu erkek adayların başvurabileceği sözleşmeli özel askerlik sınavına sözleşmeli asker olmak isteyen adayların yazılı sınava girmeleri gerekmeyecek. Sözleşmeli asker alımının değerlendirilmesi Fiziki değerlendirme (Ek-3’e göre boy ve kilo oranlarının kontrolü), Fiziki yeterlilik testi, Mülakat ve sağlık raporu ve güvenlik soruşturması sonucunda başarılı olan adaylar görevlerine başlayacaklardır.

MSB Sözleşmeli Özel İşe Alım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Sözleşmeli Özel İşe Alım başvurusunda bulunmak isteyen adaylar başvurularını 4 Mart 2022 tarihine kadar elektronik ortamda yapabilecekler.

Resmi duyuru

Başa dön tuşu