KAMU PERSONEL ALIMIPERSONEL ALIMI

Milli Saraylar 10’u aşkın Kamu Personeli Alımı Yapacak! Çalışmak İsteyenler Acele Edin!…

Milli Saraylar İdaresi, İşe Alım Kariyer Kapısı aracılığıyla Genel İdare Hizmetleri Sınıfında görev yapmak üzere 20 kamu personelinin işe alınacağını duyurmuştu. Başvurular için sona yaklaşılıyor. Başvuru için son tarih 14 Şubat 2022’dir. Milli Saraylar İdaresi, 20 kamu personeli alımı için duyuru yaptı. Uzman Yardımcısı kadrosu için personel alımına başvuru koşulları, Kpss puan türleri, pozisyonlar ve aranacak aday sayılarına ilişkin başvuru kılavuzu yayınlandı. Başvurular 14 Şubat 2022 tarihinde sona erecektir.

Uzman Yardımcısı Alımı İçin İstenenler

Müzecilik, Sanat Tarihi, Tarih, Arkeoloji, Klasik Arkeoloji, Prehistorik Arkeoloji, Protohistorya ve Pre-Asya Arkeolojisi, Türk-İslam Arkeolojisi, Arkeoloji ve Sanat Tarihi, İletişim ve Türk Halk Bilimi bölümlerinden 10 olmak üzere toplam 20 personel alınacaktır. .

Hukuk Fakültesi 1 dört yıllık lisans düzeyinde,

Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri 4,

3 İnşaat Mühendisliği veya Mimarlık,

Restorasyon ve Konservasyon, Eski Eserlerin Korunması ve Restorasyonu, Kültürel Mirasın Korunması ve Restorasyonu, Taşınır Kültürel Mirasın Korunması ve Restorasyonu, Kimya Mühendisliği, Kimya-Biyoloji Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümleri,

Uzman Yardımcısı Başvuru Koşulları

Dört yıllık lisans düzeyinden istenilen fakülte veya bölümlerden mezun olmak,

01 Ocak 1987 tarihinden sonra doğmuş olmak ve 01 Ocak 2022 tarihi itibariyle 35 yaşında olmamak,

2021 ve 2022 yıllarında yapılan KPSS sınavından istenilen puandan (KPSS P4, KPSS P9, P32, P33, KPSS P3) en az 70 puan almış olmak,

Erkek adayların askerlik ile ilgili olmaması gerekmektedir.

Uzman Yardımcısı Başvuru ve Tarihi

Adayların 31 Aralık 2021 – 14 Şubat 2022 tarihleri ​​arasında başvurmaları gerekmektedir. Adaylar elektronik ortamda Milli Saraylar İdaresi Kariyer Kapısı ve Kariyer Kapısı’na (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) e-Devlet üzerinden yapılacaktır. Posta veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Sınava girmeye hak kazanan adaylar Milli Saraylar İdaresi’nin resmi internet sitesinde ve Kariyer Kapısı internet sitesinde ilan edilecektir. Sözlü sınavın adresi ve tarihi daha sonra duyurulacaktır.

Başvuru Kılavuzu

Başa dön tuşu