KAMU PERSONEL ALIMI

Lise ve Lisans Mezunu Adaylar Dikkat! Zabıta memuru alımı yapılacak

Üsküdar Belediyesi en az lise ve lisans mezunu memur alımı yapıyor. 50 zabıta memuru alacak olan Üsküdar belediye başkanlığı, başvuru için son tarih ve başvuru koşullarını belirledi. Lise ve lisans mezunu en az 50 kamu zabıta alımı yapılacağı belirtildi. Zabıta memuru olarak başvuracak adayların KPSS sınavına girmiş ve başvuru koşullarını sağlamış olmaları gerekmektedir. Üsküdar belediye başkanı ilk kez kendi bünyesinde istihdam edilmek üzere 50 zabıta memuru alıyor.

50 zabıta Memuru İşe Alım Başvurusunda Aranan Koşullar;

Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmak,
En az B Sınıfı ehliyete sahip olmak

Başvuru yapacak erkek adayların en az 170 cm boyunda, kadın adayların 1.67 boyunda olması,

Türk vatandaşı olmak

Kamu haklarından mahrum kalmamak,

Bedensel veya ruhsal bir hastalığı veya görevini sürekli olarak yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir hastalığı bulunmamak,

30 yaşından büyük olmamak,

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik ve ahlaki nedenlerle ihraç edilmemiş olması,
Üsküdar Belediyesi, 2020 KPSS P3 sınav türünden en az 60 puan almak şartıyla kamu personeli alımı yapacağını duyurdu.

Başvuruların değerlendirilmesi

TC Kimlik numarası ve ÖSYM kayıtlarının uygunluğu kontrol edilerek adaylar KPSS puanlarına göre sıralanacak ve adaylar atanacak her unvan için açık kontenjan sayısının beş katı oranında sözlü ve uygulamalı sınava çağrılacaktır. , en yüksek puana sahip adaydan başlayarak. 2. Sınava çağrılacak son adayla aynı puana sahip diğer adaylar da sınava çağrılır. 3. Sınava girmeye hak kazanan adaylar, KPSS puanları, sınavın yeri ve zamanı 08.04.2022 tarihinde Belediyemiz resmi internet sitesinde (www.uskudar.bel.tr) duyurulacaktır.

4. Başvurusu kabul edilen ve sınava çağrılan adaylara, Belediyemizce hazırlanan ve adayların kimlik bilgilerini, sınav yeri ve tarihini içeren “Sınav Giriş Belgesi” gönderilecektir. Bu belge sınava girişte ibraz edilecektir. 5. Sınava girmeyen adaylara duyuru yapılmayacaktır. 6. Sınava girmeye hak kazanan adaylara, başvuru formunun iletişim bilgileri bölümünde belirtilen adrese sınav giriş belgeleri gönderilecektir. Başvuru formunda belirtilen adres tebligat adresi olarak kabul edilecek olup, hatalı adres bildirimleri başvuru sahibine aittir. 7. Postanın hatalı adres bildiriminden veya postanın ulaşmamasından kaynaklanan gecikmelerden Üsküdar Belediyesi sorumlu tutulamaz.

50 Devlet Memuruna Nasıl Başvurulur;

Başvurular 28 Mart 2022’de başlayıp 1 Nisan 2022’de sona erecektir. Başvurular Üsküdar Belediyesi Mimar Sinan Mahallesi Çavuş dere Caddesi No:35 ÜSKÜDAR-İSTANBUL adresine şahsen yapılmalıdır.

Başvuru Kılavuzu.

Başa dön tuşu