KAMU PERSONEL ALIMI

Lise, Lisans, Önlisans mezunları dikkat! 3 farklı kadroda 51 personel alımı yapacak! Başvuru için son 2 gün

Üniversiteler 3 farklı kadroda 51 personel alacak. Nisan ayında başlayan alımlar Mayıs'ta da devam ediyor. Başvuru için son 2 gün. Başvuracak adaylar şartları araştırıyor.

Nisan ayı itibarıyla başlayan personel alımları Mayıs ayında da devam ediyor. Farklı üniversiteler yeni ilanlarını yayınlarken o üniversite 51 kişilik personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvuruda bulunacak adaylar personel başvuru şartları hakkında merak edilenleri araştırıyor. İşte personel başvuru şartları…

Bingöl Üniversitesi yeni personel alımı yapılacağını duyurdu. Üniversite bünyesinde 51 kişilik personel alımı yapılacağı aktarılırken hangi kadrolarda alım yapıldı da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Kurum bünyesinde eleman eksikliğini kapatmak için farklı kadrolarda alım yapılacak. Lise, lisans, önlisans mezunları ilanlara başvuruda bulunabilecek. İşte personel başvuru şartları…

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Üniversite bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar güncel ilanları yakından takip ediyor. Üniversite kapsamında farklı kadrolarda alım yapılacağı belirtildi. Bingöl Üniversitesi tarafından yapılacak personel alımları kapsamında en az lise mezunu personel alımı yapılacağı aktarıldı. Başvuru yapılacak kadro ve kontenjan bilgileri şu şekildedir:

40 destek personeli, (Lise mezunu)
10 koruma güvenlik görevlisi,(Önlisans mezunu)
1 fizyoterapist,(Lisans mezunu)

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bingöl Üniversitesi 3 farklı kadroda toplam 51 personel alımı yapılacağını duyurdu. Alımlarda KPSS şartı istenirken her kadro için istenen şartlar değişiklik gösteriyor. Başvuruda bulunan adayların farklı bir kurumda çalışmaması gerekmektedir.

Destek personeli olarak başvuruda bulunacak adayların KPSS P94 puan türünden en az 50 puan alması gerekmektedir. Bunun yanı sıra adayların hijyen sertifikası ve iş güvenliği sertifikasının da bulunması gerekiyor. Destek personeli olarak başvuruda bulunacak adayların temizlik kadrosuna alınacağı duyuruldu. Kapsamda adayların sağlık durumlarının da çalışmaya elverişli olması gerekmektedir.

Koruma ve güvenlik görevlisi kadrosuna başvuruda bulunacak erkek adayların en az 1.70 kadın adayları ise en az 1.65 cm boyunda olması gerekmektedir. Adayların en az 6 ay deneyiminin bulunması gerekmektedir. Adayların KPSS P93 puan türünden en az 55 puan alması gerekiyor. Bunun yanı sıra adayların en fazla 32 yaşında olması gerekmektedir. Başvuruda bulunacak kişilerin boy ve kilo endeksine de bakılmaktadır.

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR DEVAM EDİYOR?

Bingöl Üniversitesi bünyesinde yapılacak personel alımları kapsamında adayların belirlenen şartları sağlaması gerekmektedir. Kurum tarafından yapılan açıklama kapsamında adayların 8 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Adaylar başvuru işlemlerini eksiksiz bir şekilde yapmalıdır.

Kaynak: Karar

Başa dön tuşu