KAMU PERSONEL ALIMIPERSONEL ALIMI

KPSS’den 75 alanlara müjde!.. Kütüphaneci, yönetim memuru ve şoför alınacak

11 Şubat’a kadar devam edecek duyuruya göre, EPDK toplam 47 memur alacak. Önlisans, lisans ve lise yüksek lisans düzeyinde personel alımı. Her kadro için koşulları ayrı ayrı açıklayan kurum, tüm koşulları sağlayan adayların başvurularının kabul edileceğini duyurdu. Başvuru sürecinin ardından sözlü sınav yapılacaktır.

EPDK MEMURU İŞE ALIM DUYURUSU 11 ŞUBAT SON BAŞVURU TARİHİ

Duyuruya göre, kurum memur alımı yapıyor; 2 (iki) Çevirmen, 17 (on yedi) Mühendis, 1 (bir) Kütüphaneci, 2 (iki) Analist, 14 (ondört) Yönetim Görevlisi, 5 (beş) İletişim Sorumlusu, Sgkbulteni.com 4 (dört) Şoför ve 2 (iki) ) Teknisyenler. Bu meslek gruplarında açılan toplam pozisyon sayısı 47 oldu.

İlana başvuracak adayların öncelikle KPSS puan şartını sağlaması gerekmektedir. Her eğitim kademesi için aynı olan KPSS şartı minimum 75 puan olarak uygulanacaktır. Adayların KPSS puanı şartının yanı sıra eğitim şartına da sahip olmaları gerekmektedir.

Duyuruya göre adaylardan istenen diğer şartlar ise şöyle;

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yazılı genel şartları taşımak. KPSS puan şartını sağlamak. Merkezi yerleştirme sonucunda başvurunun yapılacağı KPSS puanı ile B grubuna ait herhangi bir kadroya veya pozisyona yerleştirilmemiş olmak.

BAŞVURU PROSEDÜRLERİ

İlana ilişkin eğitim gereksinimleri, EPDK resmi internet sitesinin kariyer kapısı sayfasındaki başvuru kılavuzunda görülebilir. İlana başvuru yapacak adayların başvurularını 11 Şubat’a kadar yapmaları gerekiyor. Başvuru işlemleri Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ilanda belirtilen şekilde yapılacaktır.

EPDK memur alım ilanı

Başa dön tuşu