KAMU PERSONEL ALIMI

KPSS’de 60 puan şartıyla zabıta memuru alımı yapılacak

İstanbul Üsküdar Belediyesi'nin yayınladığı duyuru ile lise ve lisans mezunu bay ve bayan 50 zabıta memurunun görevlendirileceği açıklandı. Zabıta olma şartları ve diğer tüm detaylar...

İstanbul Üsküdar Belediyesi, yayınladığı personel alım duyurusu ile KPSS’den en az 60 puanla lise ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği açıklandı. İlan başvuruları başlamış ve devam etmektedir. Memur kadrolarında 40 lise, önlisans kadrolarında 10 lise mezunu olarak işe alımlar yapılacaktır. Lise mezunu adaylardan en az 60, lisans mezunu adaylardan en az 70 KPSS puanı aranır.

ALIM DUYURUSUNA KİMLER BAŞVURABİLİR?

Türk vatandaşı olan, kamu haklarından yoksun olmayan, askerlik hizmeti ile ilgisi olmayan, herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan ve başvuru için özel şartları sağlayan erkek adayların başvuruları kabul edilecektir.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Genel şartları sağlayan adaylar ayrıca; Lisans 2020-KPSSP3 ile Lise ve Denk Okul 2020-KPSSP94’ten gerekli asgari puanı almış olmak, disiplinsizlik nedeniyle herhangi bir kamu kurumundan ihraç edilmemiş olmak, erkeklerde en az 1.67, kadınlarda en az 1.60 boyunda olmak ve Sınıf sahibi olmak B ehliyeti. da gereklidir. Sınav tarihinde 30 yaşından gün almamış olmak da aranan şartlar arasındadır.

28 MART SON GÜN!

Belediye personel alım ilanı başvuruları 28 Mart 2022 tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvurularını bizzat Üsküdar Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesi Çavuşdere Caddesi No:35 ÜSKÜDAR İSTANBUL adresine gerekli belgeleri ileterek tamamlayabilecekler.

GEREKLİ BELGELER

* Başvuru Formu

* Doğum belgesi fotokopisi

* Diploma veya mezuniyet belgesi

* Yabancı dil sertifikası

* KPSS sonuç belgesi

* Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

* Sağlık raporu

* Sürücü ehliyeti

* 3 fotoğraf

SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvuruların değerlendirilmesinin ardından sınava girmeye hak kazanan adaylar için 9 Mayıs 2022 tarihinde Üsküdar Belediyesi’nde sınav yapılacak. Adaylar sözlü sınava ve uygulamalı sınava aynı gün gireceklerdir. Aynı gün gelmezse sınavlar ertesi gün devam edecektir.

Kılavuz

Başa dön tuşu