KAMU PERSONEL ALIMI

KPSS Şartsız İş Arayanlara Sevindiren Haber! Belediyeler İşçi Alacak

Belediyeler personel alımı için duyurular yayınladı. Türkiye İş Kurumu aracılığıyla alınan personel alım ilanlarına göre belediyeler, bünyelerindeki eksiklikleri gidermek için personel istihdam edecek. Personel alımı KPSS yapılmadan yapılacak olup, aidat dağılımını ve adayların talep ettiği başvuru koşullarını sizlerle paylaşıyoruz.

2 Büyükşehir Belediyesi personel alımına ilişkin çağrı:

Belediyeler, bünyelerindeki eksiklikleri gidermek için çeşitli pozisyonlara alım ilanları yayınlamıştır. Bu kapsamda alım yapacak belediyeler ve payların dağılımı şöyle:

Hangi belediye hangi personeli alacak?

Muğla Büyükşehir Belediyesi:
Belediyedeki eksikliklerin giderilmesi için 1 kişilik kadroya editör (editör) alımı yasaklandı. Bay ve bayan adayların başvurabilecekleri ilana başvurular 3 – 4 Şubat 2022 tarihleri ​​arasında yapılacaktır.

Aydın Büyükşehir Belediyesi:
Bu kapsamda belediye 2 farklı duyuru yayınladı. İlk duyuruya göre 2 konuşma terapisti alımı yapılacak ve başvurular en geç 2 Şubat 2022 tarihine kadar alınacaktır. Diğer bir duyuruya göre ise 2 finişer, 2 fiziki görevli, 1 büro elemanı, 1 jeoloji mühendisi, 1 elektrikçi, 2 soğuk demirci, 1 harita teknisyeni alınacaktır.

Belediyeler için başvuru koşulları nelerdir?

İki büyükşehir belediyesindeki eksikliklerin giderilmesi için toplam 13 kişi istihdam edilecek. Personel alımı KPSS olmayan ve KPSS dışından adaylardan alınacaktır,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından yoksun olmamak, 18 yaşından büyük olmamak, Yaşlı olmamak veya herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli maaşı almamak, En az lise mezunu olmak, Emeklilik haklarından yoksun olmak, Aydın’da ikamet etmek Muğla alışveriş için Aydın, Erkek alışveriş için Muğla Adayların askerlik yapmış veya yapmamış olması gerekmektedir.

Başa dön tuşu