KAMU PERSONEL ALIMI

KPSS 75 alan adaylar dikkat! “Zabıta Memuru Alımı” Yapılacak

Bartın Kurucaşile Belediyesi, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’nde yayınladığı duyuruya göre, lisans düzeyinde Zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Bartın Kurucaşile Belediyesi 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa göre alacak. Bartın Kurucaşile Belediyesi’nin yayınladığı rehbere göre, Kamu Personeli Sınavı’ndan (KPSS) lisans düzeyinde en az 75 puan ile mezun olan 1 Zabıta Memuru alacağı açıklandı. Personel alımı KPSS P3 puan türüne göre yapılacak olup adaylardan en az B sınıfı sürücü belgesi istenecektir.

1. T.C. Kimlik numarası ve ÖSYM kayıtlarının uyumluluğunu kontrol ederek. adaylar KPSS puanlarına göre en yüksek puanı alan adaydan başlayarak sıralanır. Her unvan için açık kontenjan sayısının beş katı oranında adaylar sözlü ve uygulamalı olarak açılacaktır. sınava çağrılacak. 2. Sınava çağrılacak son adayla aynı puana sahip diğer adaylar da sınava girebilir. Aranacak. 3. Sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınavın yeri ve zamanı Başvuruların değerlendirilmesinin ardından 28/03/2022 tarihinde Belediyemiz tarafından www.kurucasile.bel.tr resmi internet sitesinde duyurulacaktır.

Başvurusu kabul edilen ve sınava çağrılan adaylar, Adayların kimlik bilgilerini, sınav yerini ve tarihini içeren “Sınav Giriş Belgesi”. Kurucasile Belediyesi resmi internet sitesinden www.kurucasile.bel.tr Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası verecekler. Bu belge sınava girişte ibraz edilecektir. 5. Sınava katılmaya hak kazanamayan adaylara yapılacak herhangi bir bildirim. bulunamayacak. 6. Adaylar, sınav giriş belgesinde belirtilen gün ve saatte sınav yerinde hazır bulunurlar. bulunmaları gerekir.

Kurucaşile Belediyesi Kamu Personeli Alımı Başvuru Koşulları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Kamu haklarından mahrum kalmamak,

Herhangi bir suçtan hüküm giymemiş olmak,

Erkek adaylar için askerlik hizmeti ile bağlantısı olmayan,

Görevini sürekli olarak yerine getirmesine engeli olmayan,

İlan edilen pozisyonlar için şartlara sahip olmak,

KPSS’de istenen puan türünden yeterli puan almış olmak,

Herhangi bir üniversiteden en az lisans düzeyinde mezun,

En az B Sınıfı ehliyete sahip olmak

Aç karnına, çıplak ve çıplak ayakla tartılıp ölçülmek, erkeklerde en az 1,67 metre, kadınlarda en az 1,60 metre boyunda olmak, en fazla (+, -) 10 kg’dan fazla olmayan kısım arasındaki farkın 1’den fazla olması metre ve ağırlığı.

30 yaşında olmamak gibi genel başvuru şartları vardır.

Kurucaşile Belediyesi Memur İşe Alım Başvuru Tarihi

Adayların başvurularını 21 Mart 2022 ile 24 Mart 2022 tarihleri ​​arasında tamamlamaları gerekmektedir. Adayların başvurularını şahsen yapmaları gerekmektedir. Adayların başvuruda istenen belgeleri mesai saatleri içerisinde Kurucaşile Mahallesi Şile Mahallesi Bayraktar Sokak No:2 adresindeki Kurucaşile Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvurular şahsen yapılır, posta ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. Başvuru sırasında boy ve kilo ölçümü yapılacaktır.

Başvuru Kılavuzu

Başa dön tuşu