KAMU PERSONEL ALIMI

Kamuya KPSS 60 puanda memur alımı yapılacak!

Kamu kurumuna açık 6.000 136 TL maaşla Şubat ayı için memur alımı başvuruları kabul edilmektedir. İşte Lise Memuru işe alım süreci ve şartlarıyla ilgili güncellememiz. Kamu kurumu bünyesinde lise mezunlarının başvurabilecekleri sürekli SİVİL İSTİHDAM başvuruları kabul edilmektedir. Kilis’teki iş ilanları kapsamında Elbeyli belediyesi için başvuru sürecini ve tüm detayları kamu haber 365 olarak bu ilanda hazırladık.

Elbeyli Belediyesi Memurlarının İşe Alınması (Genel Koşullar)

Başvuru sahiplerinin 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir. Bu içerikte;

Türk vatandaşı olması, kamu hukukundan yoksun olmaması, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle ihraç edilmemiş olması ve en az B kategorisi sürücü belgesine sahip olması gerekir.

Kamu Sektörü İşe Alım (Mezuniyetler – Kontenjanlar)

Memur alımı, Genel İdari Hizmetler “GİH” 10. Derecede çalışanlar için yapılmaktadır. Bir personel var. Lise Pazarlama ve Perakende Alan ve Branşları veya Muhasebe ve Finans – Muhasebe/Muhasebe ve Finans bölümlerinden mezun olmak ve KPSSP94 kredi türünden en az 60 ve üzeri puan almak gerekmektedir.

İşe Alım İçin Son Başvuru Tarihleri

Kilis ilinin Elbeyli belediyesine bağlı memur alımı başvuruları 25 Şubat – 1 Mart 2022 tarihleri ​​arasında online olarak e-posta, şahsen veya posta yoluyla yapılmaktadır. Tüm detayları ve başvuru belgelerini bulabileceğiniz rehber:

Kılavuz

Başa dön tuşu