KAMU PERSONEL ALIMI

Kamu üniversitesi KPSS puan şartsız personel alacak! Başvuru koşulları açıklandı

Yeni pozisyonlar için memur alımı başvuruları KPSS şartı aranmaksızın doldurulur. Başvuru süreci, koşullar ve tüm detaylar ile ilgili haberimiz burada. Marmara Üniversitesi’nde sözleşmeli bilgisayar bilimci alımı başvuruları devam etmektedir. Bu yazımızda, adayların KPSS devlet üniversitesi şartı olmadan da başvurabilecekleri pozisyonlar için başvuru sürecini, koşullarını ve tüm detayları hazırladık. İşte kamu haber 365 olarak hazırladığımız haberimizin detayları.

KPSS koşulsuz başvuru detayları

2020 KPSSP3 puanı olmayan adaylar 70 olarak değerlendirmeye alınacaktır. Bu kapsamda KSPS’ye ihtiyaç duymadan başvuru yapılabilmektedir. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlarla, Erkek adaylar için, henüz muaf askerlik çağına gelmemiş veya 1 yıl, muaf veya tecilli…

Kamu personeli işe alım oranları ve derece gereksinimleri

1 yazılım proje yöneticisi, 1 kıdemli yazılım geliştirme uzmanı, 1 kıdemli ağ uzmanı, 1 sistem uzmanı olmak üzere yeni kadromuz bulunmaktadır.

Bilgisayar bilimleri, yazılım, elektrik mühendisliği, elektrik mühendisliği ve endüstri mühendisliği fakülteleri ile mühendislik, doğa bilimleri ve edebiyat, eğitim ve öğretim bilimleri, bilgisayar bilimleri ve teknolojisi fakülteleri ve diğer fakültelerden istatistik fakültelerinden mezunlar. matematik ve fizik uygulayabilir.

İşe Alım İçin Son Başvuru Tarihleri

Adayların aşağıdaki başvuru ekranından 26 Ocak 2022 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Gerekli başvuru kılavuzu

Başa dön tuşu