KAMU PERSONEL ALIMI

Kamu İhale Kurumu 13 Farklı Pozisyonda 18 Personel Alımı Yapacak

Kamu İhale Kurumu 13 farklı pozisyonda 18 personel alımını açıkladı. Makale, başvuru koşulları, işe alınacak personel ve açık iş başvurusu için nasıl başvurulacağı hakkında ayrıntılar sağlar.

Kamu İhale Kurumu çeşitli alanlardaki 18 kadroya yeni personel alımı için kapılarını açıyor. Kamu kurumunda istihdam edilmek üzere genel ve özel şartları taşıyan adayların alımına açıktır. Başvuru süreci 13 Nisan 2023 tarihinde başlamış olup, 28 Nisan 2023 tarihinde sona erecektir. İşe alım süreci KPSS puanlı personel alımını kapsamaktadır. Bu yazıda işe alım süreci, doldurulması gereken pozisyonlar ve başvuru şartları hakkında kapsamlı bilgiler verilecektir.

Doldurulacak Pozisyonlar

İşe alım süreci, İş Analisti, Sistem Mühendisi, Kalite Uzmanı, İş Zekası Uzmanı, Sistem Teknik Lideri, Uygulama Geliştirme Teknik Lideri, Kıdemli Uygulama Geliştiricisi, Kıdemli İş Analisti, Kıdemli Sürüm Yapılandırma Yöneticileri olmak üzere 13 farklı alanda 18 pozisyonun doldurulmasını hedeflemektedir. Kıdemli Ön Uç Tasarımcıları, Ön Uç Tasarımcıları, Uygulama Geliştiricileri ve Sistem Test Uzmanları.

İş Analistleri

Kamu İhale Kurumu, kuruluşun iş süreçlerini analiz etmek ve verimliliğini artıracak çözümler üretmekle sorumlu olacak iki İş Analisti istihdam edecektir.

Sistem Mühendisleri

Kurum, kuruluşun ihtiyaçlarını karşılayan bilgisayar sistemlerini tasarlamaktan ve geliştirmekten sorumlu olacak bir Sistem Mühendisi işe alacaktır.

Kalite Uzmanları

Kamu İhale Kurumu, kuruluşun ürün ve hizmetlerinin kalite standartlarını karşılamasını sağlayacak bir Kalite Uzmanı görevlendirecektir.

İş Zekası Uzmanları

Kurumun karar alma süreçlerini iyileştirecek iş zekası çözümlerini geliştirmek ve uygulamak için bir İş Zekası Uzmanı işe alınacaktır.

Sistem Teknik Liderleri

Kurum, organizasyonda teknik çözümlerin geliştirilmesine ve uygulanmasına liderlik edecek bir Sistem Teknik Lideri işe alacaktır.

Uygulama Geliştirme Teknik Liderleri

Kuruluştaki uygulamaların geliştirilmesine ve uygulanmasına liderlik etmesi için bir Uygulama Geliştirme Teknik Lideri işe alınacaktır.

Kıdemli Uygulama Geliştiricileri

Kurum, kuruluşta yazılım uygulamaları geliştirecek ve uygulayacak bir Kıdemli Uygulama Geliştiricisi işe alacaktır.

Kıdemli İş Analistleri

Kuruluşun iş süreçlerinin analizine liderlik etmek ve verimliliklerini artıracak çözümler oluşturmak için iki Kıdemli İş Analisti işe alınacaktır.

Kıdemli Sürüm Yapılandırma Yöneticileri

Kuruluşun yazılım sürüm sürecini yönetmek için bir Kıdemli Sürüm Yapılandırma Yöneticisi işe alınacaktır.

Kıdemli Ön Uç Tasarımcıları

Kamu İhale Kurumu, kuruluşun yazılım uygulamalarının kullanıcı arayüzünü tasarlamaktan ve geliştirmekten sorumlu olacak bir Kıdemli Ön Uç Tasarımcısı işe alacaktır.

Ön Uç Tasarımcıları

Kuruluşun yazılım uygulamalarının kullanıcı arayüzünü tasarlamak ve geliştirmek için bir Ön Uç Tasarımcısı işe alınacaktır.

Uygulama Geliştiricileri

Kuruluşta yazılım uygulamaları geliştirmek ve uygulamak için üç Uygulama Geliştiricisi işe alınacaktır.

Sistem Test Ediciler

Kamu İhale Kurumu, kuruluşun yazılım uygulamalarını test etmekten sorumlu olacak iki Sistem Test Uzmanı görevlendirecektir.

KPSS Puanlı PERSONEL ALIMI

Kamu İhale Kurumu, 2012 veya 2022 yıllarında ÖSYM kamu kurumu tarafından yapılan sınavlardan birine katılan adayların KPSS puanları ile başvuru yapabileceklerini açıkladı. Değerlendirmeler alınan puana göre yapılacaktır.

Kamu ihale kurumu personel alımı sıkça sorulan sorular “SSS”

Kamu İhale Kurumu personel alımı için başvuru şartları nelerdir?

Kamu İhale Kurumu personel alımına başvurabilmeniz için bilgisayar mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği lisans eğitiminizi tamamlamış olmanız gerekmektedir. Ayrıca SGK döküm raporu ile kanıtlayabilmeniz şartıyla tecrübeli olmanız gerekmektedir.

Kamu İhale Kurumu tarafından hangi personel pozisyonları işe alınacak?

Kamu İhale Kurumu 13 farklı pozisyonda 18 personel alımı yapacak. Pozisyonlar arasında 2 İş Analisti, 1 Sistem Mühendisi, 1 Kalite Uzmanı, 1 İş Zekası Uzmanı, 1 Sistem Teknik Lideri, 1 Uygulama Geliştirme Teknik Lideri, 1 Kıdemli Uygulama Geliştiricisi, 2 Kıdemli İş Analisti, 1 Kıdemli Sürüm Yapılandırma Yöneticisi, 1 Kıdemli Frontend bulunmaktadır. Tasarımcı, 1 Ön Uç Tasarımcısı, 3 Uygulama Geliştiricisi ve 2 Sistem Test Uzmanı.

Kamu İhale Kurumu personel alımında KPSS puanı istenecek mi?

İlana başvuran adayların 2012 veya 2022 yılında ÖSYM kamu kurumu tarafından yapılan sınavlardan birine katılmış olmaları gerekmektedir. Sınav puanınız varsa aldığınız puan üzerinden değerlendirme yapılacaktır. Sınav puanınız yoksa taban puan 70 olarak değerlendirilecek ve buna göre personel alımı yapılacaktır. Taban puan şartı yoktur. Ancak değerlendirmeler P3 puan türüne göre yapılacaktır.

Kamu İhale Kurumu personel alımına nasıl başvurabilirim?

Kamu İhale Kurumu personel alımı başvuruları e-devlet üzerinden Kariyer Kapısı üzerinden dijital ortamda yapılabilecek. Şartları karşılamanız halinde başvurular 28 Nisan 2023 mesai bitimine kadar kabul edilecektir.

Kamu İhale Kurumu personel alımı için son başvuru tarihi nedir?

Kamu İhale Kurumu personel alımı başvuruları 28 Nisan 2023 mesai bitimine kadar alınacaktır.

Kamu İhale Kurumu personel alımı

Kamu İhale Kurumu, KPSS’li yapılacak alımlar için 13 farklı pozisyonda 18 personel alımını açıkladı. Pozisyonlar, İş Analistleri, Sistem Mühendisleri, Kalite Uzmanları, Uygulama Geliştiricileri ve daha fazlası gibi çeşitli teknik ve yönetim rollerini içerir.

Kamu İhale Kurumu bünyesinde istihdam edilmek için genel ve özel şartları taşıyan adaylar, 28 Nisan 2023 tarihine kadar kadrolara başvuru yapabilecekler. Başvuru için adayların lisans eğitimlerini belirli alanlarda tamamlamış olması ve deneyimli olması, SGK kırılım raporu ile kanıtlanması gerekiyor. .

2012 veya 2022 yılında ÖSYM kamu kurumu tarafından yapılan sınavlardan birine katılan adaylar için alınan sınav puanı ile değerlendirme yapılacaktır. Sınav puanı olmayan adaylar 70 taban puan üzerinden değerlendirilecek olup herhangi bir taban puan şartı bulunmamaktadır. Ancak değerlendirmeler P3 puan türüne göre yapılacaktır.

Genel olarak, bu personel alımı fırsatı, nitelikli adayların Kamu İhale Kurumu’na katılma ve satın alma alanında etki yaratma şansı sağlar. Başvuru şartlarını taşıyan ve açık pozisyonlarla ilgilenen adayların son başvuru tarihine kadar Kariyer Kapısı üzerinden e-devlet üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Başa dön tuşu