KAMU PERSONEL ALIMI

Kadıköy Belediye Başkanlığı 11 zabıta memuru alımı yapıyor

Basın İlan Kurumu'nun kamu personelleri sayfasından yapılan duyuruya göre İstanbul Kadıköy Belediyesi, 11 zabıta alımı için kadro açtığını duyurdu. Zabıta memuru olarak atanabilmeniz için genel ve özel şartları taşımanız gerekmektedir. Uygun adaylar, belirtilen başvuru tarihlerini takip ederek işlemlerini gerçekleştirebilirler.

İstanbul Kadıköy Belediyesi, Zabıta Memuru alımı için Basın İlan Kurumu aracılığıyla ilan yayınladı. 15 Aralık tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan ilan sonucunda Kadıköy belediyesine 11 zabıta memuru alımı yapılacağı kaydedildi.

Adayların İstanbul Kadıköy Belediyesi’ne zabıta olarak atanmalarını sağlayacak en önemli koşul, 2022 yılında ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS’ye girmiş ve en az 70 puan almış olmalarıdır.

İstanbul Kadıköy Belediyesi Zabıta Memurluğu Sınavı başvuruları 23 Ocak 2023 tarihinde aktif hale getirilecek olup, adaylar ilanda belirtilen adrese şahsen başvuru yapacaklardır. İşlemler 3 gün sürecek ve 26 Ocak 2023 mesai bitimine kadar devam edecek. İstanbul Kadıköy Belediyesi Zabıta Memuru iş ilanına başvurmak için özel ve genel şartlar ve koşulları dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Başvuru şartları açıklandı

Kadıköy belediyesi zabıtasında işe giriş tarihlerine uyulması zorunludur. Adayların sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmeleri için; Başvuru yapılabilecek tarihler: 23.01.2023 – 26.01.2023 tarihleri ​​arasında mesai bitimine (08:30 – 16:30) kadar, boy ve kilo ölçümü için yukarıdaki belgeler ile birlikte. sağlık personeli nezaretinde, Hasanpaşa Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:2 Kadıköy/İstanbul adresindeki İnsan Kaynakları ve Eğitim Departmanı ile bizzat irtibata geçerek başvuru işlemlerini tamamlayacaklardır. Başvurular şahsen kabul edilecektir. Posta veya başka yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Eksik bilgi ve belge ile yapılan veya nitelikleri taşımayan başvurular belediyemiz tarafından değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Kadıköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü iş ilanına başvurmak için; İlan edilen açık polis kadrolarına atanmak üzere başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde belirtilen aşağıdaki genel şartları taşımaları gerekir.

  • Türkiye vatandaşı olmak.
  • Sosyal haklardan mahrum kalmamak.
  • Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal sisteme ve bu sistemin işleyişine karşı suçlar, zimmet, gasp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni suistimal, dolandırıcılık İflas, ihalede tahrifat, sahtecilik, suç veya kaçakçılık sonucu elde edilen mal değerlerinin aklanması.
  • Erkek adaylar için askerlik durumu açısından; askere çağrılamamak, askerlik çağına gelmemek, askerlik çağına geldiğinde fiilen askerlik yapmak, askıya alınmak veya yedek sınıfa nakledilmek.
  • Görevlerini sürekli olarak yerine getirmelerine engel olacak akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.
  • İlan edilen pozisyonlar için diğer başvuru koşullarını yerine getirmek.

Özel şartlar belirlendi

  1. Zabıta olabilmek için özel şartları da sağlamanız gerekiyor. Bu içerikte; Başvurulan polis kadroları için lise sonrası eğitim şartlarını sağlamak, bu eğitimle ilgili olarak 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavını (KPSS) geçmek ve alınacak rütbeye göre belirlenen puan türlerinin en az KPSS puanını almak.
  2. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik ve ahlaki gerekçelerle ihraç edildi.
    olmamak 3. Zabıta kadrolarına atanabilmek için 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) bendinde belirtilen şartlar ile Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde belirtilen özel şartlara uyulması zorunludur. ; Tartılı ve ölçülen oruçlu, çıplak ve yalınayak, erkekler için en az 1,67 metre, kadınlar için en az 1,60 metre boyunda olmalı ve boyu 1 metreden fazla olan vücut bölgeleri arasında (+,-) 10 kg’dan fazla fark bulunmamalı ve ağırlığı. (Boy ve kilo kurumumuz tarafından belirlenecektir.)
  3. 30 yaşından büyük olmamak.
    13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerinde belirtilen ve tablonun yeterlilikler bölümünde belirtilen (B) sınıfından aşağı olmamak üzere sürücü belgesine sahip olmak.
  4. YDS İngilizce düzeyinde en az (C) seviyesinde puana sahip olmak veya eşdeğerliği kabul edilen uluslararası geçerliliği olan bir belgeye sahip olmak,
  • https://yerelyonetimler.csb.gov.tr/kadikoy-belediye-baskanligina-ilk-defa-atanmak-uzere-zabita-memuru-alim-ilani-duyuru-436007

Başa dön tuşu