KAMU PERSONEL ALIMI

JGK 104 Sivil Memur Alımı Başvuruları Bitiyor

Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Yayınlandı. Jandarma Genel Komutanlığı’na sözleşmeli olarak 104 memurun alınacağı açıklandı. Memur alımı başvuruları sona eriyor ve detaylar haberimizde. İŞKUR’un resmi internet sitesinde yayınlanan personel alım ilanlarına göre, Jandarma Genel Komutanlığı 104 sözleşmeli memur alımı yapıyor. Açıklamaya göre Sahil Güvenlik Komutanlığı, ilk kez atanmak üzere 104 subay alımı yapıyor.

JGK 104 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Koşulları;

Kamu haklarından mahrum bırakılmamak.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden, Jandarma Genel Komutanlığından, Sosyal Güvenlik Kurumundan ve kamu kurum ve kuruluşlarından emeklilik, gönüllü istifa ve sağlık sebepleri dışında herhangi bir nedenle ihraç edilmemek.

Erkek adaylar için; askerlik yapmamış olmak, askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış olmak, tecil veya yedek sınıfa nakledilmek veya muaf olmak.

Terör örgütlerinin faaliyet, toplantı, yürüyüş ve mitinglerine ve bunların yasal veya yasadışı uzantılarına katılmamak, bunları desteklememek veya katılmamak.

Başvuru sırasında herhangi bir siyasi partiye üye olmamak.

Affedilse dahi, devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmete para geçirme, gasp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık vb. yüz kızartıcı suçlar işlememiş olmak.

Düz Memur Alımı Başvuru Şekli ve Süresi;

28 Ocak 2022’de başlayan başvurular 13 Şubat 2022’de sona erecek. Askeri alımlar için başvurular www.jandarma.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve www.kamuilan.sbb.gov.tr ​​adreslerinden yapılabilecek.

Başvuru Kılavuzu.

Başa dön tuşu