KAMU PERSONEL ALIMI

İŞKUR’da yayınlandı: Orduevi İşçi Alımı Yapacağını Resmen İlan Etti

İŞKUR iş ilanları ile Orduevi bünyesinde güncel personel alımı yapılmaktadır. Memurluk tarafından iş ilanı ile istihdam edilecek kamu personeli, kuruma kadrolu işçi olarak alınacak ve 2 aylık deneme süresine tabi tutulacaktır. Mesleklere göre personel adaylarında iş tecrübesi şartı aranmaktadır.

Çanakkale Personel Alımı Gelibolu Memurları Kulübü Garson

Adayların Çanakkale Gelibolu Ordu Merkezinde yer alabilmesi için en az lise mezunu, bay ve bayan adayların 18 yaşını doldurmuş, tercihen Gelibolu’da ikamet ediyor olması ve adayların en az 2 yıl meslek tecrübesine sahip olmaları gerekmektedir. .

Gelibolu Subaylığı Muhasebeci Personel Alımı

Gelibolu Ordu Evi Müdürlüğü’ne personel alımı yapacak adayların Maliye, Muhasebe, Muhasebe Mali Yönetim, Muhasebe ve mali yönetim, muhasebe ve denetim, muhasebe ve finans, muhasebe ve finans, ekonomi, işletme bölümlerinden lisans derecesine sahip olmaları, adayların KPSS P3 puanının en az 60 olması gerekmektedir. şartları mevcuttur.

Muhasebeci Mesleğinde en az 2 yıl iş deneyim şartına(İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek- Bu işi yaptığını gösterir en az 2 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi) ve İlan detayında belirtilen ilgili Bölüm mezunu olma şartına sahip olmak.

MÜLAKAT ÖNCESİ EVRAK KONTROLÜ

İŞKUR Nihai Listede KPSS puan sırasına göre oluşacak 4 adayın(https://esube.iskur.gov.tr/ adresinden işarayan girişinden/Başvurularım kısmında nihai listede olup olmadıklarını kendileri kontrol edeceklerdir)ve 09.02.2022 tarih mesai bitimine kadar iş deneyim belgesi ve mezuniyet belgesini teslim etmeleri gereklidir.Aksi takdirde mülakata davet edilmeyecek/alınmayacaktır.

MÜLAKAT TARİHİ

16.02.2022 tarih saat: 14:00’te Gelibolu Orduevi Müdürlüğünde yapılacaktır. NOT: İlgili Kamu Kurumun duyuru internet adresi olmadığından mülakat öncesi evrak kontrol süresi, mülakat tarihleri detaylandırılmıştır. Başvuran adaylarla ihtiyaç olması halinde Orduevi Müdürlüğünce işlemlerin hızlı olması adına telefon yoluyla(GSM no) iletişime geçileceğinden başvuran adayların İŞKUR kaydındaki bilgilerinin doğruluğu kontrol edilmelidir.

Başvuru koşullarını sağlayan ve başvurmak isteyen adayların iş ilanı ile İŞKUR hizmet merkezi ve resmi internet sitesi üzerinden 04 Şubat 2022 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.

İlan detayları İŞKUR

İŞKUR sayfası

Başa dön tuşu