KAMU PERSONEL ALIMI

İŞKUR SYDV Beden İşçisi Alımı Yapıyor! 11 Şubat Son

Antalya Gündoğmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 4 geçici personel (genel) alınacaktır. Başvuru tarihi, adaylarda aranan şartlar ve diğer bilgiler haberimizin devamında. Antalya Gündoğmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu, İŞKUR’un yayınladığı genelge kapsamında 4 gerçek kişiyi (genel) geçici olarak istihdam edecek.

İstihdam için başvuru koşulları

Türk vatandaşı olmak
Çalışmasına engel bir durumda değil,
Gündoğmuş’ta en az 6 ay yaşamış olmalı
Askerlik hizmetini tamamlamış, askerlikten terhis olmuş veya askerlikle ilişkisi olmayan erkek hizmetliler için,
Erkekler en az B kategorisi ehliyet sahibi olmalıdır,
Kamu hukukundan mahrum kalmamak için,
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü’nün yaşlı bakım projelerinin uygulanmasına ilişkin genelgesi 02.01.2018. Madde 21 12983 “Proje kapsamında istihdam edilen personele öncelik verilecektir. Geriatri Anabilim Dalı mezunu olmak. Bu koşulun sağlanmaması durumunda, projede ağırlıklı olarak en az lise mezunu, ancak engelli ve yaşlı bakım sertifikasına sahip kişilerin istihdam edildiği belirtildiğinden, işe alınacak personelin belirli niteliklere sahip olması gerekmektedir.

Başvuru için gerekli belgeler

Nüfus cüzdanı fotokopisi,
diploma veya geçici mezuniyet belgesi,
1 adet vesikalık fotoğraf,
Bunun işine engel olmayacağını belirten Sağlık Kurulu raporu,
suç kayıtları,
Banka hesabı numarası,
Yaşlı bakım sertifikası.

Başvuruları kabul edilecek adaylar 11 Şubat 2022 Cuma günü saat 17.00’de mülakata alınacaktır. 14.30 Gündoğmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı. İşe alım hakkı kazanan adaylar, Gündoğmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda 08:30-17:30 saatleri arasında çalışacak. Başvurular 8-10 Şubat 2022 tarihleri ​​arasında yapılacak olup adaylar başvurularını Gündoğmuş Valiliği’ne yapacaklardır.

Başa dön tuşu