KAMU PERSONEL ALIMI

İlksan Personel Alımı İçin İlana Çıktı! Son Başvuru 18 Şubat!…

İŞKUR’da yayınlandı. İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Fonu 3 Daimi İşe Alım Başvuruları İŞKUR’dan yapılacaktır. İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Fonuna 3 Kadrolu Bilişim Personeli Aldı. Son Başvuru Tarihi 18 Şubat 2022’dir.

İLKSAN Personel Alımı 2022

İŞKUR’da yayınlanan duyuruya göre, Sınıf Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Fonu bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 sistem koordinatörü, 1 yazılım koordinatörü ve 1 yazılım geliştirici personel alınacaktır. Adaylar KPSS puanına göre sıralama yapıldıktan sonra mülakata alınacaktır.

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Sandığı Personel Alımı Başvuru Tarihleri

3 bilişim personeli adaylarının 18 Şubat 2022 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. KPSS puan sıralamasının ardından adayların 22 Şubat – 01 Mart 2022 tarihleri ​​arasında istenen belgeleri İLKSAN Genel Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir.

İLKSAN Kadrolu Personel Alımı Genel Müdürlüğü Başvurusu Nereye Yapılır?

Başvurular İŞKUR sayfasına TC Kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak yapılabilir. Ayrıca servis noktalarından ve Alo 170 hattından da başvuru yapılabilmektedir. İLKSAN Personel Alımı Başvuru Koşulları: TC Vatandaş olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, KPSS P93 puan türünden en az 60 almak, Bilgisayar, Elektronik, Elektronik ve Haberleşme, Elektrik ve Elektronik, Haberleşme, Yazılım, Bilişim Sistemleri veya Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.

İlan detayları

Başa dön tuşu