KAMU PERSONEL ALIMIPERSONEL ALIMI

İletişim Başkanlığı KPSS talebi olmadan personel alımı başladı! 250 TL başvuru ücreti…!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, yaptığı duyuruda Uzman Yardımcısı kadrosuna sınavlı personel alınacağını duyurdu. Uzman Yardımcısı alımı için 30 kişilik kontenjan ayrıldı.

SINAVA KİMLER GİREBİLİR?

Sayılı Kanunun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları sağlamak. memurlar için 657, 35 yaşın altında olmak Genel şartları ve bazı özel şartları sağlayan adaylar; en az dört yıllık üniversite eğitimi veren ilgili bölümlerden mezun olmak.

Uygun görülen adaylar yazılı ön yeterlik sınavına çağrılacaktır. İlgili departmanlardan yeterli başvuru olmaması durumunda diğer departmanlardan işe alımlar yapılabilmektedir. Sınava girmeye hak kazanan adayların listesi Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesinde yer almaktadır. (www.iletisim.gov.tr) duyurulacaktır. Sınava girebilecek adaylar için duyuruda sınav takvimi, sınavın yapılacağı adresler ve diğer hususlar hakkında bilgiler yer alacaktır.

Sınavda başvuru için KPSS talebi gerekli değildir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR? SINAV ORANI NE KADAR?

Sınav başvuruları, 24 Ocak – 4 Şubat 2022 tarihleri ​​arasında Anadolu Üniversitesi Aday İşlem Sistemi (https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr) internet sitesinden yapılacaktır.

Sınav başvuru ücreti, başvuru sürecinin son adımında kredi/banka kartı ile ödenecektir. Sınav başvuru ücreti 250 (iki yüz elli) TL

Sınava başvurduğu halde sınavdaki başvuru adımlarını tamamlamayan veya sınav ücretini ödemeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacak ve bu adaylara “Sınav Belgesi” düzenlenmeyecektir.

SINAV TARİHİ VE YERİ

Ön eleme sınavı 6 Mart 2022 tarihinde Ankara’da saat 10:00’da başlayacak ve tek oturumda gerçekleştirilecektir. Sınav süresi 120 dakika olacaktır.

Ön eleme sınavına katılmaya hak kazanan adayların isimleri ve sınav yeri İletişim Başkanlığı’nın resmi internet sitesinde (www.iletisim.gov.tr) duyurulacaktır.

Başa dön tuşu