KAMU PERSONEL ALIMI

Hastanelere Sekreter Alımında Rekor Geldi

Sağlık Bakanlığı tarafından hastanelere sekreter alımında rekor. Sağlık Bakanlığı tarafından 2022 yılında sözleşmeli kamu personeli alımına ilişkin son dakika haberi geldi. Alınan bilgilere göre, 81 ilde hastane ve polikliniklerde doktorların yanında çalışmak üzere 32 bin sekreter alımı yapılacak ve rekora ulaşıldı.

TIBBİ SEKRETER BAŞVURUSUNDA REKOR: EN AZ 75 KİŞİ

Açıklamaya baktığımızda 81 ilde alım olacağı ve her ilde çok sayıda alım olacağı öğrenildi.

75 kişi en az alışveriş yapılan illere götürülecek.

En çok alım yapılacak illere 4000 kişi götürülecek.

Küçük illere bile en az 75 alım yapılacağı bildirilirken, Ankara ve İstanbul gibi illere 3-4 bin civarında alım yapılacağı öğrenildi. Kadın ve erkek diğer adaylarla bilgi alışverişi için TIKLAYINIZ

Söz konusu personelin işe alımının sözleşmeli olarak yapılacağı, işe alınacak adayların 3 yıllık sözleşmeli çalışmanın ardından işe alınacağı öğrenildi. Mülakatsız yapılacak personel alımları geldiğinde finans7.com üzerinden olacaktır. İlan gelir gelmez paylaşacağız.

İLAN GELİYOR

Sağlık Bakanlığı tarafından 81 ildeki hastanelere tıbbi sekreter alımı kontenjanları illere göre belirlendi. Duyurunun hazır olduğu bildirilirken, başvuru tarihinin ne zaman olduğu ve başvurunun ne zaman yapılacağı ise henüz netlik kazanmadı. Önümüzdeki günlerde bir duyuru gelecek.

Kaynak: Finans7.com

Başa dön tuşu