KAMU PERSONEL ALIMI

Etlik Şehir Hastanesi personel alımı; 1000 sekreter alımı yapılacak

Etlik Şehir Hastanesinin açılışı tamamlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen bilgiler neticesinde hastanede 1000 poliklinik bulunuyor. Önceki günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından verilen bilgi neticesinde tüm hastane polikliniklerine personel alımı yapılacağı bilgisi verilmişti. Buradan yola çıkarak önümüzde ki günlerde Etlik Şehir Hastanesi için 1000 personel alımı yapılacağı bekleniyor. İşte detaylar…

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı için yeni açıklama gerçekleştirdi. Adayların merak ettiği konuya ilişkin detaylar açıklandı ve 32 bin kadronun polikliniklere sekreter olarak alınacağı ve 3-4 hafta içerisinde 85 bin personel alımı ilanının geleceği resmi olarak açıklandı.

Son gelişmeler, bugüne kadar yapılmayan bu kadar önemli sayıda alımla devam ediyor. Sağlık Bakanı tarafından yapılan açıklamaya göre, Fahrettin Koca Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımına ilişkin duyuru tarihini açıkladı. Adayların merakla beklediği detaylar gelmeye devam ediyor.

Sağlık Bakanı 85 bin Personel Alımı Açıklaması!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Azerbaycan Sağlık Bakanı ile ilk kez gerçekleştirilen Sağlık İş Forumu ve Fuarı’nın açılışında Türkiye-Azerbaycan sağlık ilişkilerinin konuşulmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, soruları yanıtladı. gazetecilerden. Sorular arasında Sağlık Bakanlığı Personel Alımı da vardı.

Bakan Fahrettin Koca yaptığı açıklamada personel alımının detaylarını aktardı. Yapılan açıklamaya göre: “Bu yıl 85 bin kişi alınacak. 85 bin kişinin alımı için 32 bin ağırlıklı poliklinik odamıza sağlık sekreteri istihdam etmek istiyoruz. Bu nedenle önümüzdeki dönem için açıklanacağını düşünüyorum. İlk alımlar 3 veya 4 hafta sonra. Ama bu yıl için 85 bin kişi alınacak. Bin kişinin tamamını almak istiyoruz ve alacağız. Bu konuda kimsenin bir endişesi ve tereddütü olmasın ve sabırla bekleyelim.”

Birinci Aşamada Tıbbi Sekreter Alınacaktır!

Sağlık Bakanlığı bünyesindeki eksikliklerin giderilmesi için poliklinik odalarına 32 bin ayaktan hasta alımı yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada, “Ağırlıklı olarak 85 bin kişinin istihdamı için polikliniğimize tıbbi sekreter istihdam etmek istiyoruz” dedi. satın alma Tıbbi Sekreter personeli tarafından yapılacaktır.

Sağlık Bakanlığı Tıbbi Sekreter Alım Şartları Nelerdir?

Sağlık Bakanlığı Tıbbi Sekreter alımının “Tıbbi Sekreter, Tıbbi Sekreter-Poliklinik, Tıbbi Sekreter-Laboratuvar, Hasta Kabul Memuru, Tıbbi Sekreter-Ameliyathane, Tıbbi Sekreter-Klinik” alanlarında yapılması beklenmektedir.

Ancak sekreterlik alımının asıl amacı, Poliklinik odalarında Doktorlara yardımcı olmak ve Hasta ile Doktor arasındaki ilişkiyi güçlendirmek olacaktır. Sekreter alımı ilanı ve koşulları hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Yayımlanan ilana göre şartlar da değişebilir…

Başa dön tuşu