KAMU PERSONEL ALIMI

EGM Polisevi İşçi Alımı İçin 2022 İlanı Yayınlandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Evi, personel açığını kapatmak için İŞKUR üzerinden açıklama yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Polisevi bünyesinde personel istihdam edileceği belirtildi. İşte 2022 İŞKUR EGM Polisevi personel alım ilanı ile ilgili haberin detayları…

Bugün itibarıyla peş peşe yayınlanan kamu duyuruları listesine 2022 yılı itibari ile bir yenisi eklenmiştir. Emniyet Genel Müdürlüğü, Polisevi bünyesinde personel alımı yapılacağına ilişkin duyurusunu İŞKUR üzerinden yayınladı.

EGM Polisevi 2022 İŞKUR Personel Alımı Duyurusu

Yeni günle birlikte kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek isteyen adayların yakından takip ettiği kamu duyuruları listesine bir yenisi daha eklendi. EGM’nin İŞKUR üzerinden yayınladığı personel alım duyurusunda Muğla Polis Evi bünyesinde personel alımı yapılacağı bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı. Paylaşılan duyuruya göre Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Polisevi’ne işçi alımı yapılacağı bildirildi.

EGM Polisevi 2022 İŞKUR Personel Alımı İlanı Başvuru Koşulları

Emniyet Genel Müdürlüğü Muğla Polis Evi iş ilanı Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayınlanan ilana başvurmak isteyen adayların başvuru şartları yayınlandı. Buna göre ilgili pozisyonu almak isteyen adayların başvuru şartları aşağıdaki gibidir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
En az ilkokul mezunu
18 yaşından büyük olmak
Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Hijyen Eğitimi sertifikasına sahip olmak
herhangi bir suça karışmamak
SGK’dan emekli maaşı, yaşlılık aylığı gibi ödemelerin alınmaması
Görev tanımına engel olacak bir sağlık sorununun olmaması
İlgili pozisyon için belirlenen özel şartları yerine getirmek
Vardiyalı çalışmaya uyum sağlama yeteneği

EGM Polisevi 2022 İŞKUR Personel Alımı İlanı Başvuru Detayları

İŞKUR EGM Polisevi ilanı ile kurum bünyesinde istihdam edilmek isteyen adayların başvuruları 14 Şubat’a kadar İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden kabul edilecektir. Online başvuru dışındaki başvuru kanallarından yapılan aday başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru ekranları kapatıldıktan sonra İŞKUR merkezinde çekiliş yapılacak ve kadroya dahil edilecek adaylar bu şekilde belirlenecek.

Başa dön tuşu