KAMU PERSONEL ALIMI

Düşük KPSS ile Belediye Memur Alımı Yapacak!

Belediye memurlarına yönelik Şubat ayı iş ilanları yayınlanmaya devam edecek. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Belediye Memur Alım İlanına göre Sulusaray Belediyesi, yönetim kurulundaki açığı kapatmak için 6 personel istihdam edecek. Başvuru süreci bu hafta başlayan topluluğun teklifi, KPSS puanı düşük itfaiyecileri işe almak. Peki kimler başvurabilir? KPSS, yaş ve eğitim şartı nedir?

KPSS, yaş ve eğitim gereksinimleri nelerdir?

Belediye memuru alımı yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen nitelikleri taşıması, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması ve herhangi bir kamu kurumu veya kamu kurumundan disiplin cezası almamış olması gerekir.

KPSS durumu nedir?

2020 yılında KPSS ön lisans mezunları için en az 60 KPSSP93, lisans mezunları için KPSSp3 puanları almaları gerekmektedir. İtfaiyeci istihdamı için muayene sırasında 30 yaşından büyük olmamalıdır. Topluluk, 6 kişilik serbest çalışan kadrosuyla 3 ön lisans mezunu ve 3 lisans itfaiyecisini işe alacaktır. Erkeklerde 167 cm, kadınlarda 160 cm’den kısa olmamalıdır.

Başvuru süreci başlıyor! Gerekli belgeler nelerdir?

Belediye tarafından memur alımına ilişkin prosedür 9 Şubat 2022 tarihinde başlayıp en geç 11 Şubat 2022 tarihine kadar devam etmektedir. Başvuru için gerekli belgelerin ibrazı ile bireysel başvurular kabul edilecektir.

  Tokat Sulusaray Belediye Başkanlığından İlk Defa Atanmak Üzere Memuru Alımı 11.02.2022

Başa dön tuşu