KAMU PERSONEL ALIMI

DSİ Sulama Birliği 1 işçi alımı yapacak! Adaylara Sevindiren Müjde!

Ocak ayı itibari ile yayınlanan kamuya açık duyuruların yeni listesi eklenmiştir. İŞKUR tarafından bugün yayınlanan açıklamaya göre, DSİ Sulama Birliği bünyesinde çeşitli pozisyonlar için işe alımların başladığı bildirildi. İşte DSİ Sulama Birliği Personel Seçim Tebliği 2022 ile ilgili bilgiler...

Yeni dönem itibarıyla, kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilerek kariyer hayatını garanti altına almak isteyenler için Ocak ayından itibaren kamuya duyurular yayınlanmaktadır. Yaklaşık iki aydır aralıksız paylaşım yapan kamu kurumları listesine bugün itibarıyla bir yenisi daha eklendi.

İŞKUR aracılığıyla duyurulan DSİ Sulama Birliği, Burdur ilinde görevlendirilecek kurum bünyesinde personel istihdam edileceği bilgisini kamuoyuyla paylaştı.

İŞKUR DSİ Sulama Birliği 2022 Personel Alımı Duyurusu

Milyonlarca vatandaşın çeşitli kurumlarda istihdamına aracılık eden İŞKUR, yeni gün itibarıyla bir kamu duyurusu daha yayınladı. İŞKUR tarafından yayınlanan kamuoyu duyurusuna göre, DSİ Sulama Birliği bünyesinde istihdam edilmek üzere Burdur’da görevlendirilecek personele ihtiyaç duyulduğu bildirildi.

İŞKUR üzerinden başvuruları kabul edecek olan DSİ Sulama Birliği, personelin görevlendirileceği kadroları şu şekilde belirledi:

Sulama Birliği: Çiftçi: 1 kişi

İŞKUR DSİ Sulama Birliği 2022 Personel Alımı İlanı Başvuru Koşulları

İŞKUR tarafından yayınlanan DSİ Sulama Birliği personel alım ilanına başvurmak isteyen adayların başvuru koşulları yayınlandı. Buna göre ilgili pozisyonlara atanmak isteyen adayların sağlaması gereken şartlar şu şekilde belirlendi:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
18 yaşından büyük, 35 yaşından küçük olmak
Erkek adaylar için askerlik ile ilgili olmamak
İlgili pozisyonlar için belirlenen özel şartları yerine getirmek
Çiftçilik pozisyonu için ilgili sulama tekniklerine hakim olmak
A2, G ve B lisanslarına sahip

İŞKUR DSİ Sulama Birliği 2022 Personel Alımı İlanı Başvuru Detayları

İŞKUR tarafından yayınlanan DSİ Sulama Birliği personel alım ilanına başvurmak isteyen adayların başvuruları 14 Şubat’a kadar İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden kabul edilecektir.

İlan için tıklayın

Başa dön tuşu